Toon menu
Foto 1 bij Het Ketelhuis
Foto 2 bij Het Ketelhuis
Foto 3 bij Het Ketelhuis
Foto 4 bij Het Ketelhuis
Foto 5 bij Het Ketelhuis

Het Ketelhuis
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Het Ketelhuis
Pazzanistraat 4
1014DB Amsterdam

Telefoon
020 - 684 0112
Personen
10 - 143
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het Ketelhuis heeft drie bioscoopzalen. De grote zaal biedt 143 zitplaatsen en de twee kleinere elk 50 zitplaatsen. Zowel onze zalen als de foyer zijn te huur. De gezellige foyer is goed geschikt voor borrels en het is tevens mogelijk om in de foyer een projectiescherm te hangen of een sprekerspodium te plaatsen. Onze zalen zijn niet alleen geschikt voor filmvertoningen maar ook voor diverse andere dingen zoals laptop-presentaties. In alle zalen zijn microfoons aanwezig. 

Je kunt bij ons terecht voor een snelle doch voedzame en lekkere maaltijd. Even snel wat eten voorafgaand aan een filmbezoek behoort tot de mogelijkheden maar natuurlijk bent u ook welkom voor alléén een maaltijd. Het actuele menu is altijd terug te vinden op onze website.

Parkeren kan in parkeergarage Westerpark(Q -park), gelegen op de hoek van de Haarlemmerweg / Van Slingelandtstraat, tegenover het bruggetje voorbij de Gashouder. De wandeling door het park is circa 7 minuten. Er is een beperkt aantal plaatsen bij de ingang van het park, waaronder een aantal invalide-parkeerplaatsen. Ons advies is om te parkeren in de parkeergarage. 

Bezoek de website