Toon menu
Foto 1 bij Huize Frankendael
Foto 2 bij Huize Frankendael
Foto 3 bij Huize Frankendael
Foto 4 bij Huize Frankendael

Huize Frankendael
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Huize Frankendael
Middenweg 72
1097BS Amsterdam

Personen
2 - 100
Zalen
3
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Huize Frankendael is een toplocatie voor vergaderingen, trainingen, workshops en bijeenkomsten van maximaal veertig mensen in dezelfde ruimte, tot maximaal honderd mensen verspreid over meerdere ruimtes. Het huis staat open voor coaches, inspirators, goeroes en bedrijven of organisaties die een dag(deel) op een bijzondere plek willen verblijven.

De moderne boardrooms op de verdieping ademen de sfeer uit van vandaag. Vergaderingen, presentaties, trainingen en workshops zijn op de verdieping optimaal inspirerend. High tech faciliteiten als beamer en wifi zijn in elke ruimte aanwezig. We willen dat onze gasten zich thuis voelen in het huis.

In de klassieke salons op de bel-etage bent u even landheer of dame op een achttiende eeuwse buitenplaats. Genodigden worden stijlvol ontvangen in de beide salons of in de tuinkamer, die uitziet over de Engelse stijltuin. Private dinners en huwelijksceremonies zijn in de salons indrukwekkend.

Het koetshuis op Frankendael is de meest authentieke ruimte van het huis. De twee robuuste vertrekken vormen een sfeervolle omgeving voor allerlei momenten. Opgedekt met wit linnen krijgt de ruimte een haast artistieke kwaliteit. Een diner wordt hier een landelijke beleving. Ingericht als ruimte voor borrels en recepties krijgen de stallen een boerenknusheid.

Bezoek de website