Toon menu
Foto 1 bij Koninklijke Industrieele Groote Club
Foto 2 bij Koninklijke Industrieele Groote Club
Foto 3 bij Koninklijke Industrieele Groote Club

Koninklijke Industrieele Groote Club
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Koninklijke Industrieele Groote Club
Dam 27
1012JS Amsterdam

Telefoon
020 - 6242 220
Personen
10 - 550
Zalen
8
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Evenementenlocatie Amsterdam

Ook niet-leden kunnen gebruik maken van ons schitterende pand in het hart van Amsterdam. De vele zalen met elk hun karakteristieke sfeer lenen zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen. Van uw boekpresentatie tot een exclusief diner of vergaderarrangement. Van uw huwelijk tot een besloten feest. Van uw personeelsfeest tot lezingen. Wat voor event u ook organiseert, ons monumentale pand met een klassiek moderne en mystieke sfeer, zorgt voor de perfecte beleving. Tel daar onze servicegerichte en bekwame medewerkers bij op, en u bent verzekerd van een onvergetelijke dag.

De Club beschikt over acht ruimten, waaronder een restaurant, Bar en Clubzaal. Onze Groote Zaal heeft een bijzonder uitzicht op het Rokin en biedt ruimte aan 175 personen voor een receptie en maximaal 155 voor een diner. De overige zalen hebben elk een indrukwekkend uitzicht op het Koninklijk Paleis en monument op de Dam.

Het maximale aantal personen voor de gehele locatie bedraagt 550 personen voor een informeel evenement. Gedurende de week zijn het restaurant, de Bar en de Clubzaal enkel toegankelijk voor leden, maar vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur kan de locatie exclusief worden afgehuurd`.

Bezoek de website