Toon menu
Foto 1 bij Loetje aan 't IJ
Foto 2 bij Loetje aan 't IJ
Foto 3 bij Loetje aan 't IJ
Foto 4 bij Loetje aan 't IJ
Foto 5 bij Loetje aan 't IJ
Foto 6 bij Loetje aan 't IJ
Foto 7 bij Loetje aan 't IJ
Foto 8 bij Loetje aan 't IJ

Loetje aan 't IJ
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Loetje aan 't IJ
Werfkade 14
1033RA Amsterdam

Telefoon
06 4555 4956
Personen
10 - 120
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen Amsterdam
Loetje aan ‘t IJ is gevestigd in de kop van het havengebouw in Amsterdam Noord van het Amsterdam Marina en heeft een fantastisch uitzicht over het IJ en de haven. Rondom het mooie pand ligt een ruim terras met vele aanlegsteigers voor gasten die met de boot komen.

Boven het restaurant beschikken we over 4 zalen voor vergaderingen, presentaties en besloten lunches en diners. (zie ook zalen) Vanuit deze zalen heb je een spectaculair uitzicht over de jachthaven en het IJ. De inrichting van de zalen kunnen wij geheel naar wens en doel van de bijeenkomst aanpassen in elke opstelling die u maar wilt.

Uw diner of feest in onze zalen
Onze zalen zijn zeer geschikt voor borrels, feesten, diners of lunches. Wilt u meer weten? Bel met onze Banqueting afdeling voor meer informatie of een offerte op maat. 06 - 4555 4956 of mail: zalen@loetje.com

Varen
Heeft u een zaal geboekt en lijkt het u leuk om met uw groep een vaartocht te maken over het IJ en door Amsterdam? Wij hebben diverse arrangementen voor een vaartocht met verschillende boten, van sloep tot salonboot. 

Bezoek de website