Toon menu
Foto 1 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 2 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 3 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 4 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 5 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 6 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 7 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 8 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 9 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 10 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 11 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 12 bij Muziekgebouw aan 't IJ
Foto 13 bij Muziekgebouw aan 't IJ

Muziekgebouw aan 't IJ
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Muziekgebouw aan 't IJ
Piet Heinkade 1
1019BR Amsterdam

Telefoon
020 788 2023
Personen
10 - 2000
Zalen
8
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het Muziekgebouw is een spectaculair, modern en ruim gebouw met een prachtige ligging: direct aan het water met immense glazen wanden, een zeer groot terras aan het water en een indrukwekkend uitzicht over het IJ en de stad. Vlak bij het centraal station en centrum van de stad, biedt het Muziekgebouw u een moderne blik op zowel historisch Amsterdam als het hippe Amsterdam noord.

De Grote Zaal, waar de stoelen binnen tien minuten uit kunnen worden verwijderd, kan zowel voor plenaire bijeenkomsten als diners of recepties worden gebruikt. De LED verlichting rondom de zaal, beweegbare vloer en moderne stijl maken deze zaal geschikt voor vrijwel elke evenement. De twee kleinere zalen en 3 studio’s kunnen voor break outs of kleinere bijeenkomsten worden gebruikt.

Foyerdecks met uitzicht zijn perfecte, sfeervolle ruimtes voor borrels, recepties en diners. Direct onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage voor circa 400 auto’s, het centraal station is op loopafstand en overnachten kan in het naastgelegen Movenpick Hotel.

Bezoek de website