Toon menu
Foto 1 bij Nationale Opera & Ballet
Foto 2 bij Nationale Opera & Ballet
Foto 3 bij Nationale Opera & Ballet
Foto 4 bij Nationale Opera & Ballet
Foto 5 bij Nationale Opera & Ballet
Foto 6 bij Nationale Opera & Ballet
Foto 7 bij Nationale Opera & Ballet
Foto 8 bij Nationale Opera & Ballet
Foto 9 bij Nationale Opera & Ballet

Nationale Opera & Ballet
Congrescentrum in Amsterdam - Noord-Holland

Nationale Opera & Ballet
Waterlooplein 22
1011PG Amsterdam

Telefoon
020 551 8123
Personen
2 - 1600
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Nationale Opera & Ballet

HET HUIS VAN
Nationale Opera & Ballet is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Naast een theater is Nationale Opera & Ballet een productiehuis. Vrijwel alles wordt in huis gemaakt, van de muziek en de dans tot decors, kostuums, pruiken, special effects en rekwisieten. De combinatie van toptalent, ambacht, geavanceerde theatertechniek & gastvrijheid zorgt elke keer weer voor een betoverende totaalbeleving!  

EEN EVENEMENTENLOCATIE MET ALLES ONDER ÉÉN DAK  
Het iconische theater ligt in het hart van Amsterdam en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel en de magere brug. De diverse ruimtes vormen een prachtig decor voor een verscheidenheid aan evenementen. Het auditorium leent zich uiteraard goed voor een congres, presentatie of première. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden, zowel klein als groot, voor diners, recepties, modeshows, lifestyle events en vergaderingen. Geniet van in house techniek, creativiteit, horeca en hospitality op topniveau! Trakteer uw relaties of collega’s op een bezoek aan een van de vele voorstellingen en vraag naar (op maat gemaakte) arrangementen.  

BEREIKBAARHEID  
Nationale Opera & Ballet is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Onder het Waterlooplein bevindt zich een gemeentelijke parkeergarage en op korte loopafstand bevinden zich nog diverse andere parkeergarages. Direct naast het theater stopt de metro of tram die u in enkele minuten naar het centraal station brengt. 

Bezoek de website