Toon menu
Foto 1 bij NEMO Science Museum
Foto 2 bij NEMO Science Museum
Foto 3 bij NEMO Science Museum
Foto 4 bij NEMO Science Museum
Foto 5 bij NEMO Science Museum
Foto 6 bij NEMO Science Museum
Foto 7 bij NEMO Science Museum
Foto 8 bij NEMO Science Museum
Foto 9 bij NEMO Science Museum

NEMO Science Museum
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

NEMO Science Museum
Oosterdok 2
1011VX Amsterdam

Telefoon
020 5313 150
Personen
8 - 2000
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

In NEMO Science Museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, zelf op actieve wijze hoe fascinerend, leuk en nuttig wetenschap en technologie zijn. En ook in evenementen laten we graag wat science terugkomen. 

Een zaal, tussen de tentoonstellingen of op het spectaculaire dakterras?

In het markante gebouw in het centrum van Amsterdam zijn evenementen van 8 tot 2000 personen mogelijk. Vergader in een exclusieve boardroom met uitzicht op het IJ, borrel tussen de microscopen in het Laboratorium of geniet van een barbecue op het spectaculaire dakterras met Amsterdam aan uw voeten. Voorafgaand, tijdens of na het evenement doen gasten inspiratie op in het museum.

Arrangementen met een vleugje science

NEMO heeft arrangementen met een vleugje science samengesteld. Ontvang uw gasten met een geheimzinnig rokende cocktail. Stuur ze op een culinaire en wetenschappelijke ontdekkingstocht waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Sluit uw evenement tenslotte af met een demonstratie, show, workshop of theatervoorstelling. Stap bijvoorbeeld in NEMO’s ruimtestation. Een gids laat op een reusachtige interactieve globe zien hoe de aarde werkt en wat astronauten ervaren als ze om de aarde heen cirkelen.

Bezoek de website