Toon menu
Foto 1 bij Offices For You Olympisch Stadion
Foto 2 bij Offices For You Olympisch Stadion
Foto 3 bij Offices For You Olympisch Stadion
Foto 4 bij Offices For You Olympisch Stadion
Foto 5 bij Offices For You Olympisch Stadion
Foto 6 bij Offices For You Olympisch Stadion

Offices For You Olympisch Stadion
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Offices For You Olympisch Stadion
Olympisch Stadion 24-28
1076DE Amsterdam

Telefoon
020 800 6000
Personen
4 - 150
Zalen
8
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Offices For You Amsterdam - Olympisch Stadion

In het Olympisch Stadion realiseerde Offices For You in het najaar van 2015 haar trofee, de nieuwe hotspot voor werkend Nederland. Gevestigd in het prestigieuze Olympisch Stadion heeft Offices For You zich een plek weten te veroveren in de achtertuin van de Zuidas, hét zakelijk district van de Randstad. Een stadion voor de stad, midden in de stad. De omgeving van Offices For You Amsterdam is rijk aan inspiratie, ontspanning en netwerkmogelijkheden.

Ruim 2000 m2 van het Olympisch Stadion heeft in de zomer van 2015 een complete transformatie ondergaan. Er zijn 120 werkplekken, inspirerende flexplekken en vergaderzalen gecreëerd. Met een heerlijke kop koffie in de hand struin je door de gangen, waar je omringt wordt door Olympische sportgeschiedenis. Op het terras, de voormalige Koninklijke Loge, praat je na je vergadering nog even na terwijl je uitkijkt over de atletiekbaan. Bij Offices For You Amsterdam wordt vergaderen een ware beleving.

Instructie bezoekers
Graag verzoeken wij om u te melden bij de receptie direct bij de ingang. Ons team ontvangt u en uw gasten en begeleidt u naar uw vergaderruimte.

Instructie parkeergelegenheid
U kunt parkeren in de parkeergarage onder het Olympisch Stadion.

Sydney 2000
De Sydney ‘2000’, welke naar verluid ook te boek staat als ‘Champions Room’, is een ruimte voor echte winnaars. Met zijn 4 gouden stoelen, kroonluchter en twee machtige trofeeën, troont iedere gast zich tot kampioen. Niet gek ook dat juist deze Olympische Spelen Nederland de meeste medailles in de wacht sleepte. De ruimte is uitstekend geschikt voor overleg, coach- of sollicitatie gesprekken. Door de 50” flatscreen aan de muur is deze ruimte ook uitstekend geschikt voor presentaties in kleine setting.

Boardroom: 4 personen

Tokyo 2020
De Tokyo ‘2020’ is een kleine vergaderruimte tot en met 6 personen. Deze ruimte is sfeervol ingericht met prachtige Eames Chairs en twee hanglampen met mooie details. De 11 spiegels aan de wand maakt deze ruimte uitermate geschikt voor reflectiegesprekken, iets wat topsporters ook moeten om dagelijks tot grote hoogtes te komen. Uiteraard leent deze ruimte zich ook als spreek- en vergaderruimte voor gesprekken of presentatie.En met de overheerlijke Lavazza koffiemachine blijf je heel de dag scherp!

Boardroom: 6 personen

London 2012
De London ‘2012’ is een boardroom van formaat! Door het gebruik van één massieve tafel van meer dan 8 meter is geen bijeenkomst te groot. Moet je een heel team van beslissingsakers overtuigen? Ruim 24 gasten kunnen de kleine lettertjes van je laatste voorstel lezen door het gebruik van de nieuwste beamer technologie. De London ‘12 is de absolute winnaar als het aankomt op presentatie.

Beijing 2008
Deze ruimte, de Beijing ‘2008’, is een kleine spreek- of vergaderruimte voor 6 tot 8 personen. Wat direct opvalt zijn de prachtige lichtgewicht carbon fiber stoelen van Nederlandse makelij. Deze lichtgewicht stoelen en zig-zag vloer doen dan ook direct terugdenken aan de voetbal finale in Beijing 2008 waarbij dribbelkoning Messi de enige treffer voor zijn rekening nam. Door de grote flatscreen aan de muur is deze ruimte ook perfect voor presentaties in kleine setting.

Parijs 1900
Bij binnenkomst van deze ruimte, de Parijs ‘1900’, vallen direct twee dingen op. De grote massieve vierkante tafel welke balans en gelijkheid uitstraalt, wat zich uitstekend leent voor belangrijke zakelijke gesprekken tussen verschillende partijen. Daarnaast is er de waanzinnige lamp die boven alles en iedereen uitstijgt en die het laatste beetje superioriteit van tafel veegt. Deze ruimte is perfect in balans en biedt plek tot 10 personen.

Amsterdam 1928
Dit is de ruimte waar het allemaal begonnen is. Speciaal voor de Olympische Spelen van 1928 in Amsterdam is het Olympisch Stadion gebouwd. Ver na deze Spelen heeft het grote Ajax van eind ’60 hier haar wedstrijden gespeeld. En deze boardroom bevindt zich in de oude bestuurskamer van Ajax. De ruimte is uitermate geschikt voor grote presentaties tot 20 personen en heeft een eigen zithoek waar bijvoorbeeld informeel even geluncht kan worden.

Social Space
De Social Space is het hart van het Olympisch Stadion. Deze zeer sfeervol ingerichte ruimte met meerdere zithoeken voelt als een echte huiskamer. Dagelijks wordt deze ruimte gebruikt om te lunchen of te flexwerken, maar leent zich ook uitstekend voor grote bijeenkomst; recepties, (boek)presentaties, trainingen of gewoon als afsluitlocatie met een borrel. De ruimte kan ingericht worden in theater opstelling, receptie of juist als huiskamer voor de informele setting.

Theater:      100

Receptie:     100

Olympia Lounge
De business lounge is er een met een verleden. Al jaar en dag wordt deze ruimte gebruikt voor grote evenementen en conferenties in het Olympisch Stadion. Deze ruimte leent zich uitstekend voor business events zoals presentaties, borrels en bedrijfsfeesten. Met grote lounge banken, een eigen bar en een speciale interne afgesloten presentation room is deze ruimte net zo multifunctioneel als een echte tienkamper!

Receptie: 150

Catering mogelijkheden

Met meeting & events van 2 tot ruim 150 personen zijn de mogelijkheden in het Olympisch Stadion eindeloos. Dit zie je natuurlijk ook terug in catering mogelijkheden. Met ruime keuze uit ontbijt, lunch, diner en eventueel aansluitende borrels is er voor iedere meeting, training of event de catering. Deze kan of geserveerd worden in de vergaderruimte, in de social space of (als buffet vorm) in de bar.

Bezoek de website