Toon menu
Foto 1 bij Passenger Terminal Amsterdam
Foto 2 bij Passenger Terminal Amsterdam
Foto 3 bij Passenger Terminal Amsterdam
Foto 4 bij Passenger Terminal Amsterdam
Foto 5 bij Passenger Terminal Amsterdam
Foto 6 bij Passenger Terminal Amsterdam

Passenger Terminal Amsterdam
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Passenger Terminal Amsterdam
Piet Heinkade 27
1019BR Amsterdam

Telefoon
020 509 1000
Personen
20 - 2000
Zalen
22
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Passenger Terminal Amsterdam is dé eventlocatie in hartje Amsterdam met een fenomenaal uitzicht op de IJ-haven en de binnenstad, met uitstekende parkeergelegenheden. Onder het golvende dak, dat de verbinding tussen land en water symboliseert, ligt een zee aan mogelijkheden voor evenementen.

Het transparante en open karakter van de locatie geeft niet alleen een prachtig decor tijdens uw evenement, maar biedt u de mogelijkheid om de locatie volledig naar wens en behoefte in te vullen en aan te kleden. Van diners tot recepties tot grootschalige beurzen, congressen en personeelsfeesten. PTA is your gateway to success.

De drie niveaus, Main Deck, Promenade Deck en Panorama Deck, zijn afzonderlijk te gebruiken, maar vormen samen ook één geheel. Het hoge plafond (7-16 meter) en het vele daglicht geven u een gevoel van ruimte wat het Main Deck ook zeer geschikt maakt als beurslocatie. De decks liggen trapsgewijs boven elkaar, hierdoor blijft de intimiteit van uw (gala)diner of personeelsfeest behouden. Of u nu dineert met 500 gasten of feest met ruim 2.000 gasten, een evenement in Passenger Terminal Amsterdam is altijd bijzonder.

Bezoek de website