Toon menu
Foto 1 bij Pinnacle Tower
Foto 2 bij Pinnacle Tower
Foto 3 bij Pinnacle Tower
Foto 4 bij Pinnacle Tower
Foto 5 bij Pinnacle Tower
Foto 6 bij Pinnacle Tower

Pinnacle Tower
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Pinnacle Tower
Muiderstraat 1
1011PZ Amsterdam

Telefoon
020 5792 100
Personen
5 - 75
Zalen
7
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Pinnacle Tower is een luxe en moderne vergader- evenementenlocatie in hartje Amsterdam. Pinnacle Tower staat voor gastvrijheid, gecombineerd met een top-class service, een breed pallet aan extra diensten en culinaire arrangementen. Het prachtige interieur is ontworpen door award-winning design bureau Tank. De stijl wordt omschreven als warm en professioneel.

BOARDROOMS

De vijf comfortabel en luxe ingerichte vergaderruimtes, zijn uitgerust met de nieuwste media-, presentatie- en conferentie- faciliteiten. De boardrooms lenen zich uitstekend voor vele soorten bijeenkomsten van zakelijk tot informeel. Beschikken over een standaard setting met design meubilair en kunnen worden omgebouwd naar de gewenste indeling.

Koffie, thee en frisdranken worden standaard geserveerd en daarnaast is het mogelijk om diverse hapjes, lunch of diner te laten uitserveren. Pinnacle Tower werkt uitsluitend samen met preferred cateraars, die net even dat stapje extra zetten en het beste bieden op het gebied van culinaire catering.

Bezoek de website