Toon menu
Foto 1 bij Pllek
Foto 2 bij Pllek
Foto 3 bij Pllek
Foto 4 bij Pllek
Foto 5 bij Pllek
Foto 6 bij Pllek
Foto 7 bij Pllek
Foto 8 bij Pllek
Foto 9 bij Pllek
Foto 10 bij Pllek
Foto 11 bij Pllek

Pllek
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Pllek
T.t. Neveritaweg 59
1033WB Amsterdam

Telefoon
020 - 2900 020
Personen
20 - 200
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Pllek is openminded, vrij, verbonden, verrassend, warm en creatief, met aandacht voor bewust leven en duurzaamheid. Het eten is veelal biologisch en verantwoord, bereid met seizoensgroenten & streekproducten met wereldsmaken door chefkok Dimitry Mulder.

Bewust leven gaat verder dan een gezonde levensstijl en verantwoord eten. Wij willen mensen inspireren, prikkelen en kennis laten maken met andere culturen. Gedurende het hele jaar programmeren wij daarom op onze eigen wijze live (wereld)muziek, internationale films met een boodschap, yoga & massages, kunstexposities en diverse (culturele) events en activiteiten. Ook voor de kleintjes hebben wij elke zondag een programma.

Naast ons restaurant en terras hebben we een prachtig ruime zaal die gebruikt kan worden voor diverse events, seminars, feesten, private diners en ons Balanced Business programma, een totaalconcept voor bedrijven waarin een gezonde balans tussen body, mind & spirit centraal staat. 

Gelegen aan Strand Noord aan het IJ en met het grootste terras en het mooiste uitzicht van Amsterdam is Pllek perfect geschikt om even te ontsnappen aan de drukte en te genieten van een eilandgevoel midden in de stad.

Bezoek de website