Toon menu
Foto 1 bij RAI Amsterdam
Foto 2 bij RAI Amsterdam
Foto 3 bij RAI Amsterdam
Foto 4 bij RAI Amsterdam
Foto 5 bij RAI Amsterdam
Foto 6 bij RAI Amsterdam

RAI Amsterdam
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

RAI Amsterdam
Europaplein 22
1078GZ Amsterdam

Telefoon
020 549 1212
Personen
5 - 10000
Zalen
77
Kaart
Tonen

Bezoek de website

In alle rust vergaderen, trainen of een inspirerend congres bijwonen, maar wel in een zakelijke omgeving en met uitzicht op de stad Amsterdam? Er zorgeloos van uit kunnen gaan dat alles geregeld is, dat kan bij RAI Amsterdam.

Met het Elicium en het nieuwe Amtrium heeft RAI Amsterdam prachtige ballrooms, 2 Auditoriums en maar liefst 68 congres- en vergaderzalen voor 5 tot 48 personen maar ook ruimtes tot 300 personen. RAI Amsterdam is een bijzondere locatie zowel voor kleinschalige trainingen en vergaderingen of grotere bijeenkomsten. Wij hebben alle ingrediënten en de kennis in huis om uw bijeenkomst tot iets bijzonders te maken.

De vergaderzalen in het Elicium zijn vanaf een dagdeel van vier uur tot meerdere dagen achter elkaar te huren. Ook zijn ze voorzien van hoogwaardige techniek met standaard ingebouwde projectieschermen, projectoren, aansluitpanelen, airconditioning en elektrische zonwering en hebben vaak een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. Wilt u van te voren weten waar u aan toe bent, dan is het mogelijk om onze vergaderarrangementen te boeken. Deze arrangementen bevatten, op de basic variant na, standaard een lunch, onbeperkt koffie, thee en fris, whiteboard, flipover, beamer en projectiescherm, internetverbinding en vergadertoolkit. Uiteraard zijn de arrangementsprijzen inclusief zaalhuur.

RAI Amsterdam is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Wij beschikken over eigen parkeergarages en station Amsterdam RAI ligt op steenworp afstand van het RAI-complex.

Bezoek de website