Toon menu
Foto 1 bij Regus Amsterdam WTC
Foto 2 bij Regus Amsterdam WTC
Foto 3 bij Regus Amsterdam WTC
Foto 4 bij Regus Amsterdam WTC

Regus Amsterdam WTC
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Regus Amsterdam WTC
Zuidplein 36
1077XV Amsterdam

Telefoon
020 491 9225
Personen
3 - 25
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Onze prachtige locatie Amsterdam WTC ligt op de vierde, vijfde en achtste verdieping van het World Trade Centre (WTC) in Amsterdam in een prachtig gebouw met een ongeëvenaarde zakelijke uitstraling. Het heeft een ronde gevel en dak van glas en staal en een groot portiek. De regio staat bekend als de Financiële Mijl van de stad en is ook de focus geworden van de juridische gemeenschap; verschillende van de grootste Nederlandse advocatenkantoren vestigen hun hoofdkantoor hier.

World Trade Center Amsterdam ligt direct aan het Station Zuid en is gemakkelijk toegankelijk voor lokale en internationale bezoekers. Metro's, trams, bussen en treinen stoppen voor de deur van het gebouw, verbinden passagiers naar nationale en internationale bestemmingen en natuurlijk Schiphol. Met de trein ligt de luchthaven op slechts 8 minuten afstand. Het World Trade Center Amsterdam ligt aan de A10 en is makkelijk bereikbaar. In deze locatie bieden wij 2 zalen aan voor vergaderingen, trainingen en video conferenties voor zowel kleine als grote groepen van 3 tot 25 personen.

Deze locatie is goed te bereiken per openbaar vervoer. Parkeren kunt u in de parkeergarage van de locatie, tegen betaling. Voor vragen betreffende deze locatie m.b.t. beschikbaarheid of een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met onze Nederlandse reserveringsafdeling op 020 491 9225.

Bezoek de website