Toon menu
Foto 1 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 2 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 3 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 4 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 5 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 6 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 7 bij Restaurant-café IJ-kantine
Foto 8 bij Restaurant-café IJ-kantine

Restaurant-café IJ-kantine
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Restaurant-café IJ-kantine
Mt. Ondinaweg 15-17
1033RE Amsterdam

Telefoon
020 633 7162
Personen
2 - 350
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De IJ-Kantine is een vrolijk en eigentijds ingericht restaurant-café. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Vanaf 's morgens kunt u hier terecht voor een kop koffie en ontbijt, later op de dag worden er heerlijke ambachtelijk bereide lunches en diners geserveerd. Op de beide entresols bevindt zich onder andere. de Lounge met open haard en twee besloten vergaderruimtes. Deze sfeervolle ruimtes worden ook gebruikt voor besloten diners en borrels. Vanuit elke zitplaats van het gebouw kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Amsterdamse haven, het IJ en de markante bar aan de noordzijde.

Vanaf maart tot en met oktober is er voor de IJ-kantine een prachtig, op het zuiden gelegen, terras aan het water met parasols en karakteristieke verlichting. Je kunt je hier even ver weg wanen zonder dat je ver weg bent. De markante en transparante ruimte van de IJ-kantine leent zich ook uitstekend voor borrels, feesten en partijen.

Vanuit het centrum van Amsterdam is de IJ-kantine goed bereikbaar, want met de gratis pont vanaf het CS ben je in tien minuten bij de NDSM werf aangekomen. In de zomer is dit bovendien een heerlijke manier om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de pont en alle nieuwe ontwikkelingen aan de IJ-oevers. U kunt ook gebruik maken van ons eigen aanlegponton recht voor het terras. Betaald parkeren kan in de directe omgeving van de IJ-kantine.

Bezoek de website