Toon menu
Foto 1 bij Spaces Keizersgracht
Foto 2 bij Spaces Keizersgracht
Foto 3 bij Spaces Keizersgracht
Foto 4 bij Spaces Keizersgracht

Spaces Keizersgracht
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Spaces Keizersgracht
Keizersgracht 555
1017DR Amsterdam

Telefoon
020 240 9000
Personen
2 - 200
Zalen
12
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Spaces Keizersgracht

Vergaderen grachtengordel Amsterdam

Midden in het kloppende hart van het Amsterdamse centrum van kunst en antiek, het Spiegelkwartier, ligt Spaces Keizersgracht. Een monumentaal pand waar je mensen kan ontmoeten, waar je kan werken en waar je inspiratie vandaan haalt.

Neem een pauze voor een vers gezet kopje koffie of een warme lunch, en laat onze supersnelle beveiligde wifi je direct weer meevoeren in de actie. Wil je rustig je mail versturen, meegaan in de bruisende stadsomgeving, of het maximale uit onze goedgevulde eventkalender halen? Het kan bij Spaces Keizersgracht.

Of je nu aan het mind-mappen, vergaderen of samenwerken bent of bezig met je administratie; de design tafels, bureaus en banken en het supersnelle wifi-netwerk bieden je de perfecte plek voor elke activiteit. Je vindt bij Spaces een rustige plek voor de laatste details aan je plan, een grote tafel voor de team meeting, een lunchtafel voor de ontvangst van je nieuwe klant en een gezellige leestafel voor de rest van de week. Spaces biedt de plek die je nodig hebt.

Bezoek de website