Toon menu
Foto 1 bij Spaces Vijzelstraat
Foto 2 bij Spaces Vijzelstraat
Foto 3 bij Spaces Vijzelstraat
Foto 4 bij Spaces Vijzelstraat
Foto 5 bij Spaces Vijzelstraat

Spaces Vijzelstraat
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Spaces Vijzelstraat
Vijzelstraat 68-72
1017HL Amsterdam

Telefoon
020 240 4400
Personen
2 - 100
Zalen
12
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Spaces Vijzelstraat

Spaces Vijzelstraat gevestigd in een volledig gerenoveerd oud bankgebouw met heel veel natuurlijk daglicht, gelegen tussen de Prinsen-en Keizersgracht. Unieke vergaderruimten in het centrum van Amsterdam, op loopafstand van de antiekbuurt Spiegelkwartier, het Rijksmuseum, de bruisende Pijp en aan de historische grachten.

De locatie is sfeervol ingericht met mooie design meubelen, waardoor een huiselijke, warme maar ook zakelijke sfeer mixen. U kunt hier tegen aantrekkelijke tarieven terecht in 12 vergaderruimtes, een club room en de gehele business club Spaces.

Spaces Vijzelstraat biedt bovendien een uitstekende catering en alle audiovisuele middelen die u nodig heeft om van uw bijeenkomst een succes te maken. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en beschikken onder andere over wireless internettoegang, LCD schermen en gebruiksvriendelijke AV.

We bieden groepen van 1 tot 150 personen de ideale vergaderruimte in hartje Amsterdam, aan de rode loper die het centrum met Oud-Zuid verbindt. De meeting rooms zijn geschikt voor vergaderingen, presentaties, conferenties, workshops, etc. Ook voor events en borrels is Spaces geschikt voor groepen tot 150 personen.

Bezoek de website