Toon menu
Foto 1 bij Theater Amsterdam
Foto 2 bij Theater Amsterdam
Foto 3 bij Theater Amsterdam
Foto 4 bij Theater Amsterdam
Foto 5 bij Theater Amsterdam

Theater Amsterdam
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Theater Amsterdam
Danzigerkade 5
1013AP Amsterdam

Telefoon
020 705 5059
Personen
50 - 1100
Zalen
6
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Theater Amsterdam is een nieuwe evenementenlocatie in de Amsterdamse Houthavens en uitstekend geschikt voor zakelijke evenementen. Het theater is een adembenemend decor voor diverse bijeenkomsten. De theaterzaal, het restaurant, de 2 VIP ruimtes en de ruime foyer bieden tal van mogelijkheden voor congressen, film, premières, trainingen, bedrijfsfeesten of gala’s van 10 tot 1100 personen.

De creatieve inrichting geeft het moderne theater een warme sfeer welke geheel op maat te maken is voor uw evenement. De unieke ligging aan het Amsterdamse IJ biedt niet alleen een spectaculair uitzicht, maar zorgt ook voor een bijzondere bereikbaarheid mogelijkheid per boot. Theater Amsterdam heeft een eigen aanlegsteiger.

De innovatieve technische faciliteiten in de theaterzaal zijn uniek in zijn soort. Een WatchOut systeem met panoramaprojectiescherm van 55 meter breed en 10 meter hoog behoort tot de vaste opstelling. Dit systeem is geschikt voor zowel de klassieke vormen van presentaties als ook spectaculaire multimediale evenementen. Daarnaast is de standaard toneelvloer uit te breiden naar 18 meter bij 10 meter, waardoor deze geschikt is voor elk soort voorstelling of presentatie.

Concept cateraar DeBorrelFabriek verzorgt de catering in het theater. De catering wordt zoveel mogelijk toegespitst op de boodschap van uw evenement variërend van luxe sit down diners tot ludieke gerechtjes gepresenteerd in een Amsterdamse Grachtenwandautomatiek. Theater Amsterdam beschikt over een Golden Green Key certificaat en wordt uitsluitend met biologische producten gewerkt. Tevens beschikt Theater Amsterdam over een eigen parkeerterrein voor circa 320 auto’s. 

Meer info: events@theateramsterdam.nl

Bezoek de website