Toon menu
Foto 1 bij Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn
Foto 2 bij Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn
Foto 3 bij Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn
Foto 4 bij Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn
Foto 5 bij Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn
Vergaderlocatie in Apeldoorn - Gelderland

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn
Soerenseweg 73
7313EH Apeldoorn

Telefoon
055 355 4555
Sterren
* * * *
Personen
2 - 225
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

In één van de mooiste wijken van Apeldoorn ligt Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn. Het gebouw waarin het hotel is gehuisvest,  stamt uit de 19e eeuw en is gerenoveerd zonder haar charme te verliezen. De kamers zijn sfeervol ingericht en het hotel beschikt over 6 moderne vergaderzalen met volop daglicht en uitzicht op het bos.

Er is een à la carte restaurant en een Engelse Pub waar u na afloop van een zakelijke bijeenkomst een borreltje kunt drinken. In het wellness center kunt u tussen de rotspartijen en watervallen tot rust komen. Er is een jacuzzi, sauna, koude douche, stoombad en een solarium. Daarnaast zijn er diverse extra services voor de zakelijke gast: gratis parkeergelegenheid en Wi-Fi in het hele hotel. Kortom Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn heeft alle faciliteiten in huis voor een onbezorgd zakelijk verblijf.

Hotel-Restaurant Apeldoorn ligt in een rustige omgeving vlak bij het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe. In minder dan 12 minuten loopt u naar het stadscentrum. Na een intensieve vergaderdag kunt u heerlijk de Veluwe ontdekken tijdens een wandeling of fietstocht.

Ook is de omgeving uitermate geschikt voor diverse outdoor- en teambuildingsactiviteiten gezien de centrale ligging op de Veluwe met prachtige bossen in de buurt. Voor een culturele middag kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een van de vele musea of de voormalige zomerresidentie van de Koninklijke familie, Paleis Het Loo. 

Bezoek de website