Toon menu
Foto 1 bij Omnisport Apeldoorn
Foto 2 bij Omnisport Apeldoorn
Foto 3 bij Omnisport Apeldoorn
Foto 4 bij Omnisport Apeldoorn
Foto 5 bij Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn
Vergaderlocatie in Apeldoorn - Gelderland

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321MA Apeldoorn

Telefoon
088 9000 350
Personen
10 - 11000
Zalen
11
Kaart
Tonen
Contact
Casper Vijverberg

Bezoek de website

Omnisport Apeldoorn

DE A-STATUS VOOR ELK E VENEMENT
De zoemende bandjes van de baanwielrenners. De roffelende spikes van de atleten. Het enthousiaste gejuich van het publiek voor weer een topprestatie. Het gebeurt allemaal in deze multifunctionele sportaccommodatie die door zijn A-status zelfs Europese en wereldkampioenschappen mag organiseren. Elke vezel van Omnisport ademt topsport. Passie, enthousiasme, grenzen verleggen - het zijn precies die unieke eigenschappen die elk evenement in Omnisport naar het hoogste niveau tillen.  

Topprestaties in een toplocatie

Omnisport is een locatie waar niet alleen sporters naar het allerhoogste reiken, ook bedrijven en organisatoren doen dat. Dat heeft alles te maken met het grote aantal mogelijkheden van Omnisport: op het gebied van ruimte, maar zeker ook op het gebied van styling, licht, geluid en audiovisuele techniek. De vaste tribune van de Wieler- en Atletiekhal met maar liefst 5.000 zitplaatsen zorgt ervoor dat zelfs grote muziekevenementen in Omnisport goed terecht kunnen. Kleinschaliger kan natuurlijk ook. Wat te denken van het combineren van een congres, vergadering of teammeeting met een fietsclinic? Dat zorgt voor een perfecte afwisseling. Maar Omnisport is natuurlijk meer dan alleen een fraaie sportarena: er is een sfeervol sportcafé waar de inwendige mens ruimschoots aan zijn trekken komt en er zijn diverse kleinere sporthallen, ruimtes en lounges voor bijvoorbeeld vergaderingen of kleinschalige workshops.  

Multifunctioneel

Omdat Omnisport naast de sporthal ook over voldoende andere multifunctionele ruimtes beschikt, is de locatie zeer geschikt voor bijvoorbeeld een beurs in combinatie met een congres, workshops of lezingen. De indeling van het sportcafé, de sportzalen, de promenade en de overige ruimtes en lounges is flexibel. Omnisport is goed te combineren met de naastgelegen Americahal: deze combinatie maakt zelfs evenementen met een breed scala aan activiteiten en producties mogelijk.  

Over Libéma

Omnisport is onderdeel van Libéma. Libéma is een van de grootste leisure concerns van Nederland. Libéma exploiteert meer dan 20 verschillende vakantieparken, attractieparken en beurs- en evenementlocaties verspreid over Nederland. Libéma is een partner voor organisatoren en werkt samen met hen aan het succes van de beurs, het congres, evenement, bedrijfsuitje of personeelsfeest!    De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Bezoek de website