Toon menu
Foto 1 bij De Vergaderie
Foto 2 bij De Vergaderie
Foto 3 bij De Vergaderie
Foto 4 bij De Vergaderie
Foto 5 bij De Vergaderie
Foto 6 bij De Vergaderie
Foto 7 bij De Vergaderie
Foto 8 bij De Vergaderie
Foto 9 bij De Vergaderie

De Vergaderie
Vergaderlocatie in Arnhem - Gelderland

De Vergaderie
Velperbuitensingel 20
6828CV Arnhem

Telefoon
06 – 212 466 62
Personen
2 - 16
Zalen
2
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

De Vergaderie is een inspirerende vergaderlocatie in een herenhuis uit 1865 in Arnhem centrum. Nog veel authentieke details uit de Art Nouveau zijn in het fraaie herenhuis bewaard gebleven. De sfeervolle ambiance is erop gericht om tot ideeën, overeenstemming en beslissingen te komen. Het is de ideale omgeving om te leren, te denken en te doen.

De twee vergaderruimtes hebben elk hun eigen sensatie. In Kamer en suite 1865 voel je je direct thuis. De voorkamer doet aan als een herenkamer van weleer. De achterkamer heeft een klassieke vergaderopstelling voor maximaal 16 personen. In Het Soete Rhijn vinden aan ‘de keukentafel’ de beste gesprekken plaats.

Via de openslaande deuren kom je vanuit deze intieme vergaderruimte voor 6 personen zo in de knusse stadstuin. Beide lichte ruimtes zijn comfortabel en voorzien van alle vergaderfaciliteiten. Je geniet van heerlijke lunches, borrelhappen of diner. Voor de koekjes kom je terug.

Onze aandacht is gericht op de gasten. Wij zijn er om jou en je gasten een onbezorgde bijeenkomst te geven. De Vergaderie is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Parkeergelegenheid op 2 minuten afstand.

De Vergaderie. Waar tijd je omarmt.

Bezoek de website