Toon menu
Foto 1 bij Postillion Hotel Arnhem
Foto 2 bij Postillion Hotel Arnhem
Foto 3 bij Postillion Hotel Arnhem
Foto 4 bij Postillion Hotel Arnhem
Foto 5 bij Postillion Hotel Arnhem
Foto 6 bij Postillion Hotel Arnhem
Foto 7 bij Postillion Hotel Arnhem
Foto 8 bij Postillion Hotel Arnhem
Foto 9 bij Postillion Hotel Arnhem
Foto 10 bij Postillion Hotel Arnhem

Postillion Hotel Arnhem
Congrescentrum in Arnhem - Gelderland

Postillion Hotel Arnhem
Europaweg 25
6816SL Arnhem

Telefoon
085 - 058 0100
Sterren
* * *
Personen
2 - 350
Zalen
12
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Postillion Hotel Arnhem

Postillion Hotel Arnhem is ideaal gelegen aan de A12, vlakbij de A50 en nabij het centrum van Arnhem. Met koppelbare ruimtes heeft het hotel een capaciteit van ruim 350 personen.

Het hotel beschikt over twaalf verschillende flexibele ruimtes, waardoor er ruimte gecreëerd kan worden voor ieder event en bijeenkomst. De twaalf multifunctionele zalen beschikken over alle basisfaciliteiten om jouw evenement tot een geslaagde dag te maken.

• Plenaire zaal van 400m² met een capaciteit van 350 personen

• 12 multifunctionele zalen

• Hoogwaardige faciliteiten in elke zaal

• Snelle WiFi

• Brainfood om de productiviteit van jouw gasten te verhogen

• Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage

• Rolstoeltoegankelijk

• Perfecte ligging aan de A12 en tevens gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer

• 300 (gratis) parkeerplaatsen

De mogelijkheden bij Postillion Hotel Arnhem zijn eindeloos en graag worden deze mogelijkheden aangepast op jouw wensen en doelen. Postillion Hotel Arnhem denkt met jou mee.

Bereikbaarheid

Postillion Hotel Arnhem is zowel met de auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Het hotel is ideaal gelegen aan de A12 en nabij de A50. Je kunt daarnaast zo jouw auto voor de deur parkeren op één van de 300 (gratis) parkeerplaatsen.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Hotel Arnhem? Ons ervaren team staat jou graag persoonlijk te woord. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Auto

Vanuit Utrecht/Amsterdam via de A12 richting Arnhem: Neem afrit 26 Arnhem- Noord. Aan het einde van de afrit sla je linksaf. Vervolgens neem je het eerste verkeerslicht rechtdoor en sla je bij het tweede verkeerslicht rechtsaf. Postillion Hotel Arnhem ligt aan het einde van deze weg.

Vanuit Duitsland via de A12 richting Utrecht: Neem afrit 26 Arnhem- Noord. Aan het einde van de afrit sla je rechtsaf, vervolgens neem je het eerste stoplicht rechts. Postillion Hotel Arnhem ligt aan het einde van deze weg.

Vanuit Zwolle via de A50 richting Arnhem: Neem afrit 20 Arnhem- Centrum. Aan het einde van deze afrit sla je linksaf, vervolgens neem je het eerste stoplicht rechts. Het hotel bevindt zich aan het einde van deze weg.

Vanuit Den Bosch via de A50 richting Zwolle: Bij knooppunt Grijsoord ga je verder op de A12 richting Arnhem. Neem afrit 26 Arnhem- Noord. Aan het einde van de afrit sla je linksaf, ga vervolgens bij het eerste verkeerslicht rechtdoor en het tweede verkeerslicht rechtsaf. Postillion Hotel Arnhem ligt aan het einde van deze weg.

OV

Neem vanaf NS Station Arnhem lijn 91 of 231. Stap vervolgens uit bij de halte Golflinks, deze ligt op circa 7 minuten loopafstand van Postillion Hotel Arnhem.


Bezoek de website