Toon menu
Foto 1 bij De Schildkamp
Foto 2 bij De Schildkamp
Foto 3 bij De Schildkamp
Foto 4 bij De Schildkamp

De Schildkamp
Vergaderlocatie in Asperen - Gelderland

De Schildkamp
Leerdamseweg 44
4147BM Asperen

Telefoon
0345 638 088
Personen
2 - 250
Zalen
10
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen in Asperen?

De Schildkamp heeft meer dan 10 professioneel ingerichte zalen. Voor elk gezelschap en voor elk doel is er wel een passende zaal. Sommige zalen kunnen we met elkaar verbinden of juist splitsen. Zo heeft u nooit een te grote of te kleine ruimte. Afhankelijk van het soort bijeenkomst en natuurlijk rekening houdend met uw wensen, richten wij de zaal zo in dat de juiste sfeer ontstaat. Vrijwel alle zalen hebben direct daglicht. Een deel van de zalen heeft bovendien ook toegang tot een aangrezend terras.

Onder de Sterren (75-250 personen)
Deze zaal dankt zijn naam aan het unieke plafond: u waant zich echt onder een sterrenhemel. Een bijzondere ervaring! De zaal is onlangs compleet gerestyled en is zowel geschikt als unieke feestzaal, als professionele congreszaal en zelfs als zaal voor uw beurs in combinatie met de aangrenzende zalen Asperen en Leerdam.

Leerdam (40-110 personen)
Deze nieuwe zaal is multifunctioneel en, net als de andere zalen, vernoemd naar een plaats in de mooie Betuwe. Om de verbinding met glasstad Leerdam te maken, hangen in de zaal schilderijen van de glasblazerij. De zaal is geschikt voor diverse doeleinden zoals presentaties, recepties en beurzen.

Asperen (10-40 personen)
Zaal Asperen is vernoemd naar het pittoreske plaatsje waar De Schildkamp gevestigd is en ademt diezelfde rust uit. De zaal is met name geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Door de aanwezigheid van de fatboys kunnen wij op verzoek ook eens een heel andere setting creëren dan u gewoonlijk gewend bent: 'kies je houding, kies je kleur'. Vanuit de zaal kunt u rechtstreeks naar buiten om te genieten van de rust van de Betuwe.

Gellicum (10-50 personen)
Dit is één van onze meest gewilde zalen voor groepen tot 50 personen. De zaal ademt een prettige sfeer uit en is geschikt voor vergaderingen en trainingen maar ook voor besloten lunchbijeenkomsten of diners. De zaal is voorzien van airconditioning.

Acquoy (6-12 personen)
Deze zaal is geschikt voor kleinere groepen tot 12 personen. Door de vaste boardroom opstelling is de zaal uitermate geschikt voor bestuurs- of directievergaderingen. Ook op warme dagen is het goed toeven in de zaal doordat de zaal is voorzien van airconditioning.

Rhenoy (6-40 personen)
Zaal Rhenoy is een moderne, lichte zaal met openslaande deuren naar een eigen patio. De zaal is geschikt voor zowel vergaderingen, als verjaardagen, buffetten of recepties. In deze zaal is airconditioning aanwezig.

Vuren (10-80 personen)
Zaal Vuren is sfeervol ingericht met blauwe plafondlampen en een wandposter van Fort Vuren. Op deze manier hebben wij de sfeer van de Betuwe naar binnen gehaald. Naast zakelijke bijeenkomsten, is deze zaal bij uitstek geschikt voor een feestavond, diner, buffet, high tea of verjaardagsfeest.  Dat de zaal verbonden kan worden met de aangrenzende serre, maakt de mogelijkheden nog diverser.

Serre (20-50 personen)
Onze serre met aangrenzend terras is een zeer prettige ruimte om met uw gezelschap te verblijven. Bij zakelijke bijeenkomsten wordt deze ruimte gebruikt als ontvangst- en pauzeruimte. Daarnaast is de ruimte exclusief af te huren voor een gezellig familiefeestje, een barbecue of een buffet.

Kedichem (2-10 personen)
Zaal Kedichem is een subzaal voor maximaal 10 personen. Een prima zaal als u tijdens uw meeting een breakout room nodig heeft.

Elst (2-6 personen)
Zaal Elst is onze kleinste zaal. De zaal is prima geschikt als spreekkamer voor bijvoorbeeld één op één gesprekken, sollicitatiegesprekken of om voor een klein gezelschap een presentatie te geven. Daarnaast is de zaal prima geschikt als subzaal.

Spijk (20-80 personen)
In zaal Spijk kunt u met een gezelschap van 20 tot 80 personen gebruik maken van ons grillarrangement. Gezellig voor een familiefeest, afdelingsuitje of in plaats van een 3-gangen diner tijdens uw meerdaagse bijeenkomst.

Bezoek de website