Toon menu
Foto 1 bij Theater/ Bioscoop De Nieuwe Kolk
Foto 2 bij Theater/ Bioscoop De Nieuwe Kolk
Foto 3 bij Theater/ Bioscoop De Nieuwe Kolk
Foto 4 bij Theater/ Bioscoop De Nieuwe Kolk
Foto 5 bij Theater/ Bioscoop De Nieuwe Kolk
Foto 6 bij Theater/ Bioscoop De Nieuwe Kolk

Theater/ Bioscoop De Nieuwe Kolk
Vergaderlocatie in Assen - Drenthe

Theater/ Bioscoop De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
9401ET Assen

Telefoon
088 012 8000
Personen
50 - 1000
Zalen
7
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk is de perfecte plek voor elk evenement, of het nu groot is of klein. Met twee theaterzalen, vijf bioscoopzalen, een theaterrestaurant en diverse foyers is alles mogelijk! Van intiem diner tot meerdaags congres en van korte vergadering tot spetterend feest.

Voor elk event een zaal

De Grote Zaal telt 850 stoelen, kent een prachtige akoestiek en is voorzien van orkestbak en moderne trekkenwand. De Rabo Zaal heeft een tribune met 222 stoelen. Doordat deze uitschuifbaar is, biedt de zaal precies wat u nodig hebt. In de vijf bioscoopzalen vinden in totaal 750 mensen een plek. De grootste filmzaal heeft 262 stoelen, de kleinste 81. Een verrassende plek voor lezingen en presentaties!

Vakmensen in huis

Uw evenement wordt op techniek- en cateringgebied vakkundig ondersteund door de medewerkers van Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk. De eigen technici, koks en gastheren/dames maken uw bijeenkomst compleet en heten uw gasten warm welkom.

Culturele Businessclub

Ondernemers die van theater houden en in een inspirerende omgeving willen netwerken, zijn van harte welkom bij onze Culturele Businessclub. Als lid van de Culturele Businessclub ontmoet u mede-ondernemers bij speciaal selecteerde (film)voorstellingen en bijzondere activiteiten. 

Bezoek de website