Toon menu
Foto 1 bij Kasteel De Hooge Vuursche
Foto 2 bij Kasteel De Hooge Vuursche
Foto 3 bij Kasteel De Hooge Vuursche
Foto 4 bij Kasteel De Hooge Vuursche
Foto 5 bij Kasteel De Hooge Vuursche
Foto 6 bij Kasteel De Hooge Vuursche
Foto 7 bij Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche
Vergaderlocatie in Baarn - Utrecht

Kasteel De Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14
3744KC Baarn

Telefoon
035 541 2541
Sterren
* * *
Personen
6 - 450
Zalen
12
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Kasteel De Hooge Vuursche is bij uitstek geschikt voor vergaderingen, presentaties, diners en feesten tot 450 personen. Vergaderingen en trainingen vinden plaats in het gerenoveerde Koetshuis. Het Koetshuis, met een groot terras in het bos, telt zes vergaderruimtes (geschikt van 6 tot 50 personen) voorzien van al  het zakelijk comfort zoals gratis draadloos internet, smartboards en beamers.

Ligging en bereikbaarheid
Het kasteel ligt op 15 minuten van Utrecht en Amersfoort, maar zeer rustig tussen de bossen van Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectare. Er is hier voldoende parkeergelegenheid en vanaf het bordes heeft u een prachtig uitzicht over de vijver met fontein en de tuin met terras. Het kasteel is grondig gerenoveerd.

Inrichting, sfeer
De uitstraling van het interieur is eigentijds en sfeervol. Kasteel De Hooge Vuursche is bij uitstek geschikt voor vergaderingen, presentaties, diners en feesten tot 450 personen.  Vergaderingen en trainingen vinden plaats in het gerenoveerde Koetshuis. Het Koetshuis, met een groot terras in het bos, telt zes vergaderruimtes voorzien van al  het zakelijk comfort zoals gratis draadloos internet, smartboards en beamers. 

Een strak interieur van moderne grijstinten en zwart gecombineerd met warme accenten zorgt voor een prettige vergaderomgeving. Het Koetshuis biedt ruimtes voor groepen van zes tot veertig personen. De culinaire invulling van uw evenement of vergadering komt uit eigen keuken. Overnachten is mogelijk in combinatie met uw bijeenkomst. 

Bezoek de website