Toon menu
Foto 1 bij Kasteel Groeneveld
Foto 2 bij Kasteel Groeneveld
Foto 3 bij Kasteel Groeneveld
Foto 4 bij Kasteel Groeneveld
Foto 5 bij Kasteel Groeneveld
Foto 6 bij Kasteel Groeneveld
Foto 7 bij Kasteel Groeneveld
Foto 8 bij Kasteel Groeneveld
Foto 9 bij Kasteel Groeneveld
Foto 10 bij Kasteel Groeneveld
Foto 11 bij Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld
Congrescentrum in Baarn - Utrecht

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744ML Baarn

Telefoon
035 548 09 94
Personen
5 - 130
Zalen
8
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vergaderen in Baarn

Rond 1710 werd Kasteel Groeneveld door de rijke koopman Marcus Mamuchet gebouwd. Zoals veel van zijn welgestelde tijdgenoten wilde ook hij een buiten in het groen om in de zomer te kunnen verpozen. In het heden kunt u in stijl genieten van Kasteel Groeneveld, waar natuur en cultuur samenkomen. U bent van harte welkom voor zowel zakelijke- als privébijeenkomsten.

Legio mogelijkheden; altijd inspirerend
Genieten in stijl, verpozen op een plek waar natuur en cultuur samengaan, is ook wat u vandaag de dag op Groeneveld kunt doen. Staatsbosbeheer heeft de historische kasteelkamers en -zalen, de koetshuiszolder en zelfs de kasteelkeuken en linnenkamer opengesteld, evenals het park en de kasteeltuin. U bent er welkom voor uw zakelijke bijeenkomsten, van borrel tot workshop of conferentie. Of voor privé-ontmoetingen, van receptie tot intiem diner. In groot of klein gezelschap, binnen of in de buitenlucht, eenvoudig of uitgebreid: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onthaasten tussendoor
In Kasteel Groeneveld worden rondleidingen gegeven en er zijn regelmatig bijzondere tentoonstellingen te bezoeken. Voor kinderen is er een leuke speurtocht. Wilt u tussendoor even onthaasten, maak dan een wandelingetje over het landgoed. Met kronkelende beken, slingerpaden, heuvels, bomen met grote kruinen en onverwachte doorkijkjes probeerde men in de 19e eeuw het volmaakte landschap te creëren. Of breng een bezoek aan Hoeve Ravenstein, die nog volop in bedrijf is.

Waarom Groeneveld?
• Keus uit verschillende zalen en kamers van verschillende grootte en met elk een eigen uitstraling
• Verrassende combinatie van binnen en buiten: activiteiten in het kasteel kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld een diner of picknick in de kasteeltuin of de historische moestuin
• Maatwerk aan arrangementen
• Uitstekende catering en hoge kwaliteit van culinaire arrangementen met biologische producten uit de streek, i.s.m. Vineyard Catering
• Ruime (gratis) parkeermogelijkheden
• Centraal gelegen in het land en goed bereikbaar
• Een mooie symbiose van cultuur en natuur
• Ademt de rijke, historische sfeer uit 18de en 19de eeuw
• WIFI in alle ruimtes en in de kasteeltuin
• Inclusief bezichtiging lopende tentoonstellingen in het kasteel
• Prachtig uitzicht op het landgoed vanuit de zalen en kamers 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden in en rond kasteel Groeneveld voor uw bijeenkomst? Neem contact op met het reserveringsbureau: reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl of telefoon 035 548 09 94 (ma t/m vr van 9.30 tot 16 uur).

Bezoek de website