Toon menu
Foto 1 bij Strandpaviljoen Club Zand
Foto 2 bij Strandpaviljoen Club Zand
Foto 3 bij Strandpaviljoen Club Zand
Foto 4 bij Strandpaviljoen Club Zand
Foto 5 bij Strandpaviljoen Club Zand
Foto 6 bij Strandpaviljoen Club Zand
Foto 7 bij Strandpaviljoen Club Zand

Strandpaviljoen Club Zand
Vergaderlocatie in Bakkum - Noord-Holland

Strandpaviljoen Club Zand
Zeeweg 70
1901NZ Castricum

Telefoon
0251 658 161
Personen
4 - 200
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Club Zand in Castricum aan Zee is een trendy strandpaviljoen en vormt de ideale locatie voor vergaderingen en evenementen!

Strandpaviljoen Club Zand ligt direct aan zee en heeft een geweldig uitzicht op het zandstrand en de Noordzee. Club Zand beschikt over een eigen (feest)zaal die optimale privacy biedt voor een geweldig bedrijfsfeest, vergadering, productlancering, presentatie of inspirerende trainingslocatie. Daarnaast bieden wij u in samenwerking met diverse partners een gevarieerd programma van sportieve activiteiten als beachvolleybal of een teambuildings activiteit als Expeditie Robinson.

Bij Club Zand vergadert u vanuit een inspirerende privéruimte met uitzicht op zee. Wij bieden een vergaderarrangement dat helemaal aan te passen is aan uw wensen. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van benodigdheden als WiFi, beamer, flipover, whiteboard en schrijfgerei. Om de dag in sfeer af te sluiten kunnen jullie onder het genot van een borrel genieten van onze LifeCooking BBQ, vers gebakken pizza’s of onze huisgemaakte flatbreads.

Bent u opzoek naar een bijzondere feestlocatie voor uw bedrijfsfeest? Het team van Club Zand verzorgt graag de gehele dag voor u, daarbij staan we van harte open voor uw eigen ideeën over de dag of avond. Wij nemen aan tot ruim 1000 gasten met mogelijkheid tot exclusiviteit van het gehele strandpaviljoen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij luisteren graag naar uw wensen!

Bezoek de website