Toon menu
Foto 1 bij Parc Spelderholt
Foto 2 bij Parc Spelderholt
Foto 3 bij Parc Spelderholt
Foto 4 bij Parc Spelderholt
Foto 5 bij Parc Spelderholt
Foto 6 bij Parc Spelderholt
Foto 7 bij Parc Spelderholt
Foto 8 bij Parc Spelderholt

Parc Spelderholt
Vergaderlocatie in Beekbergen - Gelderland

Parc Spelderholt
Spelderholt 9
7361DA Beekbergen

Telefoon
055 5068 847
Personen
2 - 180
Zalen
2
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Parc Spelderholt

Vergaderen en Evenementen op de Veluwe
Op een riant landgoed te Beekbergen, vlak onder Apeldoorn, ligt aan de rand van een prachtig bos het schitterende Parc Spelderholt. Zeer geschikt voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten.

Vergaderlocaties
Parc Spelderholt kent twee vergaderlocaties. Kasteel Spelderholt is een uniek pand dat uitstekend geschikt is voor uw zakelijke bijeenkomst. Het Kasteel heeft begin 2017 een ware metamorfose ondergaan en beschikt nu over state of the art audiovisuele middelen.

Hotel Spelderholt is een modern vormgegeven gebouw, ingericht met riante hotelkamers, welke ook rolstoeltoegankelijk zijn. Beide locaties beschikken over ruime (vergader)ruimtes. In deze vergaderruimtes zijn verschillende opstellingen mogelijk.

Kasteel Spelderholt is in combinatie met Hotel Spelderholt de juiste locatie voor uw meerdaagse vergadering, congres, training of conferentie. Wij hebben alles in huis om uw gasten midden in het groen te ontvangen voor zowel kleine vergaderingen als grote bijeenkomsten tot 180 personen. Wij helpen u graag uw dag te organiseren en u gastvrij te ontvangen.

Bezoek de website