Toon menu
Foto 1 bij Onder den Peerenboom
Foto 2 bij Onder den Peerenboom
Foto 3 bij Onder den Peerenboom
Foto 4 bij Onder den Peerenboom
Foto 5 bij Onder den Peerenboom

Onder den Peerenboom
Vergaderlocatie in Benschop - Utrecht

Onder den Peerenboom
Benedeneind Zuidzijde 251
3405CJ Benschop

Telefoon
0653783939
Personen
2 - 14
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Dandelion  is de naam van de boardroom bij Onder den Peerenboom. Hier kunt u in alle rust, beslotenheid en comfort vergaderen, workshops houden of trainingen geven. De boardroom biedt plaats aan maximaal 14 personen en beschikt over alle middelen die u mag verwachten op dit niveau: HD-beamer, flipover, 6 whiteboards, airconditioning, en een ruim assortiment Nespresso koffiespecialiteiten.

Wij bieden verschillende koffiearrangementen inclusief versnaperingen en eventueel gebak. Daarnaast verzorgen wij uw lunch of diner geheel op maat. Hiervoor werken wij met verschillende partners die u voor u een maaltijd bereiden op basis van de informele formule walking diner tot een klassieke Franse lunch of een culinair 5 gangen diner aan een onberispelijk gedekte tafel.

Bij Onder den Peerenboom verblijft u in stijlvol gerestaureerde bijgebouwen midden in het Groene Hart van Nederland. De kamer en de twee royale appartementen maken onderdeel uit van het cultureel erfgoed dat wij hier behouden. Wij gaan bewust om met het milieu. Met het Green Key keurmerk garanderen wij u een verblijf zonder concessies aan het comfort, en met zorg voor de omgeving.

Komt u naar Onder den Peerenboom om te vergaderen overweegt u dan te carpoolen voor de gehele route of reist u het laatste stuk gezamelijk. De toegangswegen naar Benschop zijn de N204 vanaf de A12 bij Woerden en de N210 vanaf de A2 bij IJsselstijn/ Nieuwegein. Aan het begin van de N204 en N210 vindt u ruime carpoolplaatsen.
 
Bekijk hier onze locatie http://goo.gl/maps/RFM4m

Bezoek de website