Toon menu
Foto 1 bij Hotel Victoria
Foto 2 bij Hotel Victoria
Foto 3 bij Hotel Victoria
Foto 4 bij Hotel Victoria
Foto 5 bij Hotel Victoria
Foto 6 bij Hotel Victoria
Foto 7 bij Hotel Victoria
Foto 8 bij Hotel Victoria

Hotel Victoria
Vergaderlocatie in Bergen aan Zee - Noord-Holland

Hotel Victoria
Zeeweg 33
1865AB Bergen aan Zee

Telefoon
072 581 2358
Sterren
* * *
Personen
5 - 63
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Hotel Victoria staat bekend als een vriendelijke en gastvrije vergaderaccommodatie. Het hotel heeft meerdere vergaderzalen, alle voorzien van eigen terras of balkon en zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur. Onder meer een beamer, kopieerapparaat, WIFI, flip-over, whiteboard en geluidsinstallatie staan kosteloos tot uw beschikking. Tevens heeft Hotel Victoria haar eigen ophaalservice van en naar Alkmaar CS.

 Hotel Victoria ligt op 100 meter van het prachtige Noordzeestrand. Ideaal om een stevige strand wandeling te maken of even lekker uit te waaien, waarna u weer fris kunt beginnen aan het vervolg van uw vergadering.  Hotel Victoria biedt een rijkelijk ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch en een heerlijk speciaal door de chef voor u samengesteld culinair 3-gangen diner. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met ieders speciale wensen, diëten en of allergieën.

Zin in een aperitiefje of even lekker borrelen na het diner? In ons bruin café met zijn ouderwets gezellige jukebox, schenken wij deze graag voor u in! Tevens beschikken wij over een overdekt verwarmd terras, waar gerookt mag worden. Al deze faciliteiten gecombineerd met onze persoonlijke service en de schitterende ligging aan het Noordzeestrand maakt Hotel Victoria de perfect locatie voor een geslaagde vergadering, congres of cursus!

Bezoek de website