Toon menu
Foto 1 bij Landgoed Huize Glory
Foto 2 bij Landgoed Huize Glory
Foto 3 bij Landgoed Huize Glory
Foto 4 bij Landgoed Huize Glory
Foto 5 bij Landgoed Huize Glory
Foto 6 bij Landgoed Huize Glory

Landgoed Huize Glory
Vergaderlocatie in Bergen aan Zee - Noord-Holland

Landgoed Huize Glory
Elzenlaan 2
1865BM Bergen aan Zee

Telefoon
072 581 3741
Personen
10 - 50
Zalen
2
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Laat u inspireren tijdens een vergadering met uitzicht op zee. Onze lichte, gezellige zalen bieden u de perfecte locatie om in alle rust te vergaderen.

De zaal naast het restaurant (Bibliotheek) biedt ruimte voor maximaal 16 personen, in theateropstelling voor 25 personen. In de vergaderzaal op de eerste verdieping (Zonnezaal) kunt u met maximaal 24 personen vergaderen. In theateropstelling is er plaats voor 50 personen.

Stapt u bij ons naar buiten dan bevindt u zich midden in het duingebied, slechts een korte wandeling verwijderd van het strand. Ideaal om tussen het vergaderen door even uit te waaien.

Breidt u uw vergadering uit naar meerdere dagen en blijft u overnachten? Dan geniet u optimaal in onze comfortabele kamers met uitzicht over zee of duin. In verband met ons beperkte aantal kamers is overnachten mogelijk tot 15 personen (indien er sprake is van alleengebruik).

Uiteraard kunnen wij uw vergaderarrangement naar wens aanvullen met een gezellige borrel, een heerlijk 3-gangen diner of een luxe High Tea.

Bezoek de website