Toon menu
Foto 1 bij blooming
Foto 2 bij blooming
Foto 3 bij blooming
Foto 4 bij blooming
Foto 5 bij blooming
Foto 6 bij blooming
Foto 7 bij blooming
Foto 8 bij blooming
Foto 9 bij blooming
Foto 10 bij blooming
Foto 11 bij blooming

blooming
Congrescentrum in Bergen (NH) - Noord-Holland

blooming
Duinweg 5
1861GL Bergen

Telefoon
072 582 0520
Personen
4 - 100
Zalen
18
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

blooming hotel
Bij blooming verlaat je de gebaande paden en kom je volledig tot bloei. Hier kun je leren, experimenteren en nieuwe plannen smeden. De omgeving inspireert de zakelijke bezoeker en prikkelt de creativiteit. Ongeacht het doel, het gezelschap en de wensen omtrent de bijeenkomst is er altijd een passende vergaderruimte te vinden. blooming gaat graag met je in overleg zodat je bijeenkomst onvergetelijk wordt. Onze ligging leent zich uitstekend. 

Voor buitenactiviteiten, onze chefs maken graag iets speciaals voor je klaar en onze conference manager neemt je, samen met zijn team, alle zorg uit handen zodat jij je volledig kunt focussen op de meeting.  Laat je verrassen, business krijgt hier een blooming boost.

blooming hotel heeft sfeervolle, praktische en goed uitgeruste vergaderruimtes voor trainingen, bijeenkomsten en vergaderingen. Ongeacht het doel, het gezelschap en de wensen omtrent de bijeenkomst is er altijd een passende ruimte beschikbaar. De ligging van de zalen in het duingebied, geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. De rust inspireert en stimuleert en laat deelnemers groeien en bloeien. 

Het Hof 
Directies en besturen trekken zich graag terug op deze prachtige vergaderlocatie. Het Hof maakt ook dierbare privémomenten bijzonder. Je waant je hier in een schilderij door de speciaal voor Het Hof ontworpen muurkunst.

Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen; conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events. Op de eerste verdieping heeft Het Hof vier smaakvol ingerichte boardrooms waarvan twee zijn voorzien van een grote ovale vergadertafel, geschikt voor 10 personen. De twee grote conferentieruimtes zijn flexibel in te delen.

De zaal 'de grote terts' is geschikt voor 20 personen in een u-opstelling en 75 personen in een theateropstelling. De 'kleine terts' is geschikt voor 12 personen in een u-opstelling en 24 personen in een theateropstelling. Op de begane grond bevinden zich vijf kamers voor private dining, meetings of recepties. Alle pronkkamers hebben uitzicht op het prachtige landgoed. Alle ruimtes binnen in Het Hof beschikken over wifi, een beamer of flatscreen en een flip-over. De boardrooms zijn voorzien van een smartboard.

Vergaderen aan zee 
Verlaat de gebaande paden, doe de zakelijke schoenen uit en laat je meevoeren met de deining van de zee. Speel blooming beach games, ontdek brainwaves en bouw samen aan teamspirit. Met je voeten in het zand verleg je horizons bij blooming beach.


Bezoek de website