Toon menu
Foto 1 bij Villa Kranenbergh
Foto 2 bij Villa Kranenbergh
Foto 3 bij Villa Kranenbergh
Foto 4 bij Villa Kranenbergh
Foto 5 bij Villa Kranenbergh
Foto 6 bij Villa Kranenbergh
Foto 7 bij Villa Kranenbergh
Foto 8 bij Villa Kranenbergh
Foto 9 bij Villa Kranenbergh
Foto 10 bij Villa Kranenbergh
Foto 11 bij Villa Kranenbergh

Villa Kranenbergh
Vergaderlocatie in Bergen (NH) - Noord-Holland

Villa Kranenbergh
Ruïnelaan 31
1861LK Bergen

Telefoon
072 78 100 80
Personen
2 - 15
Zalen
1
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vergaderlocatie Bergen

Villa Kranenbergh biedt voor elk soort business meetings arrangementen op maat, naar keuze met of zonder overnachting. In een inspirerende ambiance komt u tot de beste gesprekken met uw collega’s of zakenpartners. En uiteraard is er volop gelegenheid om even heerlijk uit te waaien in het naastgelegen bos of langs het strand.

Onze villa is gelegen op een prachtige, rustige plek net buiten het centrum en toch op slechts enkele minuten lopen van het bruisende dorpshart. Geniet van de smaakvolle, zeer comfortabele ambiance van het hotel – de ideale uitvalsbasis voor kunst, uitgaan, zee, bos en duinen. Welkom bij de parel van Bergen, Villa Kranenbergh!

Bergen mag zich een ‘Heerlijkheid’ noemen, een titel die in meerdere opzichten terecht is. Het kunstenaarsdorp dankt zijn reputatie onder andere aan de Bergense School en is al meer dan honderd jaar een belangrijke inspiratiebron voor schilders, schrijvers, dichters en componisten. Kunst en cultuur vormen nog steeds een belangrijke aantrekkingskracht dankzij de aanwezige musea en galeries.

Bezoek de website