Toon menu
Foto 1 bij Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark
Foto 2 bij Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark
Foto 3 bij Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark
Foto 4 bij Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark
Foto 5 bij Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark
Foto 6 bij Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark
Foto 7 bij Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark
Foto 8 bij Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark

Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark
Vergaderlocatie in Bergen op Zoom - Noord-Brabant

Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark
Gertrudisboulevard 200
4615MA Bergen op Zoom

Telefoon
0164 260 202
Sterren
* * * *
Personen
2 - 80
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

In een typisch Brabants stadje Bergen op Zoom, ligt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark. Naast de 87 comfortabele en sfeervol ingerichte hotelkamers beschikt het hotel over 3 moderne vergaderzalen voor zakelijke bijeenkomsten van 2 tot 80 personen in theateropstelling. De zalen zijn uitgerust met perfecte audio en visuele middelen, airconditioning, draadloos internet en natuurlijk daglicht. Voor speciale sessies kunt u terecht in onze Vuurzaal met kleurentherapie.

Combineer een 4 uurs- of meerdaags vergaderarrangement met een teambuilding- of outdooractiviteit en maak exclusief gebruik van onze wellness faciliteiten. In onze sauna’s, het binnen- en buiten thermaalbad, wellness bad, kruidenbaden en beautysalons staat ontspanning centraal.

Hotel-Restaurant Stadspark biedt u werkelijk alles wat u zich als gast maar wensen kunt: sfeer, rust, gezelligheid en culinaire verwennerij. In het hotel vindt u naast de comfortabele kamers en 4 suites tevens een sfeervol restaurant, een knusse brasserie met lounge en een heerlijk terras. Voor een kort of lang zakelijk verblijf, bieden wij u tal van mogelijkheden.

Bezoek de website