Toon menu
Foto 1 bij Het Markiezenhof
Foto 2 bij Het Markiezenhof
Foto 3 bij Het Markiezenhof
Foto 4 bij Het Markiezenhof
Foto 5 bij Het Markiezenhof
Foto 6 bij Het Markiezenhof
Foto 7 bij Het Markiezenhof
Foto 8 bij Het Markiezenhof
Foto 9 bij Het Markiezenhof
Foto 10 bij Het Markiezenhof

Het Markiezenhof
Vergaderlocatie in Bergen op Zoom - Noord-Brabant

Het Markiezenhof
Steenbergsestraat 6-8
4611TE Bergen op Zoom

Telefoon
0164 277 077
Personen
10 - 200
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Beleving is onze business. Voor grote bijeenkomsten met enkele honderden gasten of juist voor intiemere gelegenheden met een bescheiden gezelschap. Met lunch, exclusief diner of alleen een drankje en bijpassende bites. Om wat voor zakenevent het ook gaat, het Markiezenhof maakt het voor uw gasten en zakenrelaties onvergetelijk. Businessevents in het Markiezenhof, o.a.:

1.         vergaderingen

2.         beurzen

3.         lezingen

4.         beëdigingen

5.         uitreikingen

6.         symposia

7.         exclusieve diners

8.         recepties en borrels

9.         rondleidingen

Scholen, stichtingen en verenigingen 
Het Markiezenhof is van Bergen op Zoom, voor Bergen op Zoom. We zetten onze poorten daarom ook van harte open voor lokale en regionale scholen, stichtingen en verenigingen die gebruik willen maken van de ruimtes van het stadspaleis. Bijvoorbeeld voor de uitvoering van een toneelvereniging of een nieuwjaarsborrel van een sportclub.

Parkeren
Rondom het Markiezenhof is volop parkeergelegenheid. Binnen een straal van nog geen honderd meter vindt u twee ruime parkeerterreinen: het Sint-Catharinaplein en het Mineurplein. In Bergen op Zoom is het betaald parkeren van ma t/m zat van 9.00-20.00 uur (vrij tot 21.00 uur). Een dagkaart kost €10,-. Op koopzondagen kunt u in Bergen op Zoom gratis parkeren.  

Droomhuwelijk
Voor één van de mooiste dagen van uw leven zoekt u natuurlijk een onvergetelijke trouwlocatie. Romantisch en sprookjesachtig. Niet voor niets sluiten jaarlijks honderden stellen bij het Markiezenhof hun huwelijk. We hebben zelfs een eigen weddingplanner die uw trouwdag op maat en tot in detail met u afstemt. Zo kunt u op de grote dag volledig genieten van het moment. 

Na de ceremonie is het mogelijk om uw huwelijksfeest in het Markiezenhof of één van de exclusieve tuinen of binnenpleinen voort te zetten met bijvoorbeeld een receptie, een groot (avond)feest, lunch of diner. We regelen, als u dat wenst, passende livemuziek. U kunt natuurlijk ook zelf een muziekgezelschap aandragen bij de weddingplanner. Samen met u maken we er een gedenkwaardige bruiloft van. Proost alvast, op úw dag!

Feesten vol beleving
Een groot familiefeest, een bruiloft, een (huwelijks)jubileum, een borrel of diner met vrienden. Dit soort speciale momenten vragen om een unieke setting. In het Markiezenhof kunt u (letterlijk) alle kanten op om van uw feest een onvergetelijk moment te maken. Binnen of buiten, statig of sprookjesachtig, intiem met 20 gasten of juist groot met 300 man. Met diner, lunch of alleen een hapje en drankjes. Een liveband of liever uw eigen favoriete muziek op de achtergrond? Met een slideshow erbij met geprojecteerde foto’s op de muur of een rondleiding door het museum? In het Markiezenhof is elk feest maatwerk!

Bezoek de website