Toon menu
Foto 1 bij Vidaa - The Island of Being
Foto 2 bij Vidaa - The Island of Being
Foto 3 bij Vidaa - The Island of Being
Foto 4 bij Vidaa - The Island of Being
Foto 5 bij Vidaa - The Island of Being
Foto 6 bij Vidaa - The Island of Being
Foto 7 bij Vidaa - The Island of Being

Vidaa - The Island of Being
Vergaderlocatie in Bergschenhoek - Zuid-Holland

Vidaa - The Island of Being
Hoeksekade 162
2661JL Bergschenhoek

Telefoon
010 529 6071
Personen
2 - 450
Zalen
6
Kaart
Tonen
Contact
Demi van Heiningen

Bezoek de website

Efficiënt vergaderen op een eiland, ultieme harmonie en concentratie
Bij Vidaa kunt u elke dag van de week de mooiste ruimten huren voor uw receptie, presentatie, meeting of congres. Bij Vidaa vergadert u midden in de natuur, omgeven door groen, water en kunst. Ultieme rust en focus, zodat u het beste uit uw business meeting haalt. U kunt uw vergadering ook beginnen met een mindfulness of meditatie oefening, zodat de aandacht optimaal is.

Niet alleen vergroot u de kans op een effectieve bijeenkomst, ook geeft u uw werknemers en/of relaties iets extra waardoor zij u en uw bedrijf meer waarderen. Samen werken en samen genieten van de natuur, zelfontwikkeling en gezonde voeding.

Door de rijke natuurlijke omgeving brengt deze vergaderlocatie in Bergschenhoek de rust en ontspanning die u bij uw meeting kunt gebruiken. Hier geniet u van de privacy die nodig is, zijn alle technische hulpmiddelen voor een goede bijeenkomst aanwezig en kunt u tussendoor energie opdoen met een ontspannende en motiverende break en een wandeling over het eiland.

Openingstijden
Onze zalen kunnen 7 dagen per week geboekt worden van 08.00 tot 01.00 uur eventueel in combinatie met een lunch. Ons restaurant is woensdag t/m zondag geopend van 11.30 tot 22.00 uur.

Bezoek de website