Toon menu
Foto 1 bij Beachclub Sunrise
Foto 2 bij Beachclub Sunrise
Foto 3 bij Beachclub Sunrise
Foto 4 bij Beachclub Sunrise
Foto 5 bij Beachclub Sunrise
Foto 6 bij Beachclub Sunrise
Foto 7 bij Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise
Vergaderlocatie in Best - Noord-Brabant

Beachclub Sunrise
Ekkersweijer 3
5681RZ Best

Telefoon
0499 370 349
Personen
5 - 450
Zalen
4
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Wilt u een unieke locatie huren om uw evenement nét dat beetje extra te geven? Voor de perfecte verzorging kunt u vertrouwen op de expertise van Beachclub Sunrise. Onze locaties beschikken over diverse technische faciliteiten. Maar wij bieden méér dan alleen een perfecte locatie: niets is te veel gevraagd om uw event tot een waar succes te maken. 

Beachclub Sunrise beschikt over meerdere zalen en twee buitenlocatie. Zaal Sunrise is de grootste zaal en is geheel ingericht in Oosterse sferen en beschikt over een capaciteit tot 450 personen. Zaal Sunset is gebouwd in dezelfde stijl en beschikt over een capaciteit tot 150 personen. Naast het restaurant van Beachclub Sunrise ligt zaal Bruisend, deze zaal beschikt over een aparte entree en heeft een capaciteit tot 150 personen.

The View is gelegen aan de overkant van de plas en biedt een prachtig uitzicht over de plas, de zaal heeft een capaciteit tot 150 personen. De twee buitenlocaties zijn te huren van mei tot en met september. Het ‘Ponton’ is het drijvend waterterras gelegen tegenover de zaal Sunrise en beschikt over een capaciteit tot 80 personen. De ‘Buddha Lounge’ is gelegen op het strand, direct aan het water. De Buddha lounge beschikt over een capaciteit tot 80 personen. Graag meer informatie ontvangen bel dan gerust naar 0499 - 370 349 of stuur een e-mail naar info@beachclubsunrise.nl.

Bezoek de website