Toon menu
Foto 1 bij Dorhout Mees
Foto 2 bij Dorhout Mees
Foto 3 bij Dorhout Mees
Foto 4 bij Dorhout Mees
Foto 5 bij Dorhout Mees
Foto 6 bij Dorhout Mees
Foto 7 bij Dorhout Mees

Dorhout Mees
Vergaderlocatie in Biddinghuizen - Flevoland

Dorhout Mees
Strandgaperweg 30
8256PZ Biddinghuizen

Telefoon
0321 331 138
Personen
5 - 350
Zalen
8
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Congres
Het congrescentrum van Dorhout Mees heeft alle ingrediënten om jouw event tot een groot succes te maken. Een belangrijke vergadering, de lancering van een nieuw product, een inspirerende workshop of een gezellig (thema)feest... Wij zijn overal op voorbereid.

De sfeer in onze zalen is landelijk, comfortabel en vooral weldadig. De enorme lichtinval, de openhaard, de prachtige natuurfoto’s die de muren prijken... Alles spreekt een bepaalde rust en onbezorgdheid uit.

Uiteraard zijn er voldoende audiovisuele middelen aanwezig. Een aantal zalen zijn door een uniek geluidsisolerend schuifwandensysteem naar wens in grootte te variëren. Informeer bij onze afdeling reserveringen naar de mogelijkheden.

Vergaderen en schieten
Soms wil je vergaderen op een externe locatie, even weg van de zaak. Misschien zoek je een locatie om klanten te bedanken of een nieuw product te lanceren. Het liefst doe je dit alles op een unieke en inspirerende vergaderlocatie. Een vergaderlocatie die ook nog eens goed bereikbaar is, ruime zalen heeft met daglicht en waar iedereen gratis kan parkeren.

Sluit de zakelijke ochtend sportief af met een middag schieten. Inclusief uitgebreide lunch en eventueel met aansluitende borrel. 

Bezoek de website