Toon menu
Foto 1 bij Restaurant Dorset
Foto 2 bij Restaurant Dorset
Foto 3 bij Restaurant Dorset
Foto 4 bij Restaurant Dorset
Foto 5 bij Restaurant Dorset
Foto 6 bij Restaurant Dorset
Foto 7 bij Restaurant Dorset
Foto 8 bij Restaurant Dorset

Restaurant Dorset
Vergaderlocatie in Borne - Overijssel

Restaurant Dorset
Grotestraat 167
7622GE Borne

Telefoon
074 266 1925
Personen
2 - 150
Zalen
2
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Dorset heeft veel te bieden. Dat komt door onze unieke locatie en flexibele instelling. Want niet alleen de villa maar ook ons terras en de mooie beeldentuin ‘achter ons huis’ maken veel mogelijk. Zelfs soms het onmogelijke… Zoals een afscheidsborrel in het park, een receptie of een zakelijke bijeenkomst. Your wish is our command! Wij maken graag een passend voorstel.

Vergaderen is het plezierigst in een inspirerende en besloten omgeving die tevens anonimiteit biedt. Dorset heeft hiervoor sfeervolle, verzorgde en rustige vergaderruimtes welke tot uw beschikking staan. Een korte vergadering of een wat langere conferentie is mogelijk. Uiteraard kunt u uw zakelijke bijeenkomst combineren of afsluiten met een geweldige lunch en/of diner.

Achter de mooie façade van de oude villa in het hart van Borne begint een gastronomische belevenis. De keuken is het domein van chef-kok Willem Dankers en de witte brigade. Hier wordt met passie gewerkt. Passie voor fantastische gerechten, smaken en verrassende combinaties, voor perfectie. Wij passen de receptuur en gerechten waar mogelijk graag voor u aan, zodat iedereen kan genieten van een geweldig culinair verblijf. Verwennen met een hoofdletter dus.  

Bezoek de website