Toon menu
Foto 1 bij Breepark
Foto 2 bij Breepark
Foto 3 bij Breepark
Foto 4 bij Breepark
Foto 5 bij Breepark

Breepark
Congrescentrum in Breda - Noord-Brabant

Breepark
Bavelseparklaan 10
4817ZX Breda

Telefoon
076 7630 476
Personen
2 - 13000
Zalen
12
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vergader- en congreslocatie in Brabant

Breepark is een nieuwe locatie direct gelegen aan de A27 in Breda. Het park biedt alles voor uw klein- en grootschalige vergaderingen, congressen, beurzen, bedrijfsfeesten en evenementen.

Onbegrensde mogelijkheden in Breepark

De verschillende grote en kleine vergader- en congresruimtes zijn inzetbaar voor activiteiten met gezelschappen van 2 tot 600 personen. Daarnaast is de 8.300m2 grote evenementenhal (geschikt voor maximaal 13.000 bezoekers) multifunctioneel inzetbaar voor bijvoorbeeld grote beurzen, muziek- en sportevenementen en is voorzien van backstage- en vipruimtes.

Verder bestaat Breepark uit verschillende horecagelegenheden, een groot outdoor terrein, een prachtig natuurgebied, bioscoop, sportzaak en leisure-centrum met bowling, lasergame en escaperoom. De verschillende elementen zijn eindeloos te combineren, en dat is wat Breepark zo uniek maakt.

Bereikbaarheid

Ook qua bereikbaarheid biedt Breepark uw gasten veel gemak: parkeren is gratis (standaard ruim 2000 parkeerplaatsen). Breepark ligt direct aan de A27, afrit 15. Heel centraal ten opzichte van Utrecht, Rotterdam en Antwerpen. Heeft u vragen over Breepark? Of wilt u eens samen brainstormen over het evenement wat u in gedachten heeft? Neem gerust contact met ons op!


Bezoek de website