Toon menu
Foto 1 bij Breepark
Foto 2 bij Breepark
Foto 3 bij Breepark
Foto 4 bij Breepark
Foto 5 bij Breepark
Foto 6 bij Breepark

Breepark
Vergaderlocatie in Breda - Noord-Brabant

Breepark
Bavelseparklaan 10
4817ZX Breda

Telefoon
076 7630 476
Personen
2 - 13000
Zalen
12
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Breepark is een nieuwe locatie direct gelegen aan de A27 in Breda. Het park biedt alles voor uw klein- en grootschalige vergaderingen, congressen, beurzen, bedrijfsfeesten en evenementen.

De verschillende grote en kleine vergader- en congresruimtes zijn inzetbaar voor activiteiten met gezelschappen van 2 tot 600 personen. Daarnaast is de 8.300m2 grote evenementenhal (geschikt voor maximaal 13.000 bezoekers) multifunctioneel inzetbaar voor bijvoorbeeld grote beurzen, muziek- en sportevenementen en is voorzien van backstage- en vipruimtes.

Verder bestaat Breepark uit verschillende horecagelegenheden, een groot outdoor terrein, een prachtig natuurgebied, bioscoop, sportzaak en leisure-centrum met bowling, lasergame en escaperoom. De verschillende elementen zijn eindeloos te combineren, en dat is wat Breepark zo uniek maakt.

Ook qua bereikbaarheid biedt Breepark uw gasten veel gemak: parkeren is gratis (standaard ruim 2000 parkeerplaatsen). Breepark ligt direct aan de A27, afrit 15. Heel centraal ten opzichte van Utrecht, Rotterdam en Antwerpen. Heeft u vragen over Breepark? Of wilt u eens samen brainstormen over het evenement wat u in gedachten heeft? Neem gerust contact met ons op!

Bezoek de website