Toon menu
Foto 1 bij De Ruimte Breda
Foto 2 bij De Ruimte Breda
Foto 3 bij De Ruimte Breda
Foto 4 bij De Ruimte Breda
Foto 5 bij De Ruimte Breda
Foto 6 bij De Ruimte Breda
Foto 7 bij De Ruimte Breda
Foto 8 bij De Ruimte Breda
Foto 9 bij De Ruimte Breda
Foto 10 bij De Ruimte Breda
Foto 11 bij De Ruimte Breda
Foto 12 bij De Ruimte Breda

De Ruimte Breda
Vergaderlocatie in Breda - Noord-Brabant

De Ruimte Breda
Heuvelstraat 52B
4813GB Breda

Telefoon
06 2877 8000
Personen
5 - 80
Zalen
4
Kaart
Tonen
Contact
Hans Polak
Socials

Bezoek de website

Hans en Tamara zijn twee entrepreneurs die sinds 2010 samenwerken. Twee jaar later is DeRuimte ontstaan. Het is gelegen in een voormalig schoolgebouw en heeft verschillende ruimtes die variëren van grootte. Er is niet alleen ruimte voor vergaderingen, maar ook voor een-op-een-coaching, bijeenkomsten en feesten.

De diversiteit van DeRuimte zijn een afspiegeling van haar eigenaren. Vanuit hun psychologische achtergrond geven Hans en Tamara allebei (team)coaching en creëren ze (therapeutische) voorstellingen. DeRuimte straalt hun liefde voor een rustige werkplek, lekker eten en een groene omgeving uit.

Het pand van DeRuimte, gebouwd in 1957, is volledig gerenoveerd naar de standaard van nu. Moderne gemakken worden afgewisseld met authentieke details. De speciale akoestische plafonds voor moeiteloos luisteren en spreken.

De originele tegelvloer en de houten balken in de Toneelruimte zorgen voor een karakteristieke uitstraling. Onvergetelijke koffie, een biologische huisgemaakte lunch en hartverwarmende service maken deze vergaderlocatie de plek waar je blij van wordt.

Vergaderen, brainstormen, presenteren en trainen zonder het milieu te belasten. Het kan bij deze duurzame vergaderlocatie. Zonder geitenwollensokkengehalte in een huiselijke sfeer met culinaire biologische hapjes en ecologische bedrijfsvoering!

Bezoek de website