Toon menu
Foto 1 bij De Ruimte Breda
Foto 2 bij De Ruimte Breda
Foto 3 bij De Ruimte Breda
Foto 4 bij De Ruimte Breda
Foto 5 bij De Ruimte Breda
Foto 6 bij De Ruimte Breda
Foto 7 bij De Ruimte Breda
Foto 8 bij De Ruimte Breda
Foto 9 bij De Ruimte Breda

De Ruimte Breda
Vergaderlocatie in Breda - Noord-Brabant

De Ruimte Breda
Heuvelstraat 52B
4813GB Breda

Telefoon
06 2877 8000
Personen
5 - 80
Zalen
4
Kaart
Tonen
Contact
Hans Polak

Bezoek de website

 DeRuimte Inspirerend vergaderen in Brabant

Dit voormalige schoolgebouw DeRuimte in Breda is omgetoverd tot een prachtige vergaderlocatie. Zoek je ruime lokalen die perfect zijn om inspirerend te brainstormen, mindfulness-workshops te volgen en vergaderingen te organiseren? Deze vergaderplek is van alle gemakken voorzien om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Denk aan een perfecte akoestiek, een gratis te gebruiken geluidsinstallatie, een fonkelnieuwe inrichting, Wifi, vrij parkeren en veel privacy.

Trek gekregen na al het overleggen? DeRuimte heeft een groot aanbod overheerlijke lunches en hapjes en drankjes arrangementen. Lunch bijvoorbeeld met biologische luxe belegde broodjes, soep en salade. Deze fantastische locatie heeft in totaal vier ruimtes beschikbaar voor jouw vergadering, brainstormsessie of inspirerende bijeenkomst. Zo is er een grote ToneelRuimte voor heisessies en workshops.

Het schitterende uitzicht op de tuin zal zeker inspirerend werken! Ook is er een StilteRuimte: hier kun je met maximaal 25 personen vergaderen, brainstormen of presenteren. Daarnaast zijn er twee SubRuimtes. Deze kleine zalen zijn perfect voor een klein overleg, break-out groepen of 1-op-1 coaching.

Kom na je vergadering volledig tot rust tijdens een van de mindfulness-activiteiten. Natuurlijk kun je ook lekker bijkomen en nakletsen in grote besloten binnenplaats met grasveld met comfortabele buitenzitjes. Deze locatie ligt tussen Rotterdam en Antwerpen in, vlak bij de A16 en is heel makkelijk te bereiken met de auto.

Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer? Neem lijn 5 of 115 naar Dr. Struyckenstraat, vanaf daar is het enkele minuten lopen.

Bezoek de website