Toon menu
Foto 1 bij Offices For You Breda
Foto 2 bij Offices For You Breda
Foto 3 bij Offices For You Breda
Foto 4 bij Offices For You Breda
Foto 5 bij Offices For You Breda
Foto 6 bij Offices For You Breda

Offices For You Breda
Vergaderlocatie in Breda - Noord-Brabant

Offices For You Breda
Ceresstraat 13
4811CA Breda

Telefoon
076 808 0120
Personen
4 - 30
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Offices For You Breda - De Drie Hoefijzers

Vergaderen in een van de meest toonaangevende bierbrouwerijen uit de Nederlandse geschiedenis? Onlangs is het monument volledig gerestaureerd en omgetoverd naar een prachtig locatie om te werken én vergaderen. Met zowel kleine als grote ruimten met als absolute kers op de taart boardroom in de klassieke stijl.

Offices For You Breda is gevestigd in dit oude hoofdkantoor van Oranjeboom 'De Drie Hoefijzers'. De locatie ligt op nog geen 300 meter van het Centraal Station en de binnenstad van Breda. Ook met de auto is deze locatie uitermate goed bereikbaar waarmee dit een ideale locatie is voor zowel flexwerken als vergaderen in het centrum van Breda.

Instructie bezoekers
Graag verzoeken wij om u te melden bij de receptie direct bij de ingang. Ons team ontvangt u en uw gasten en begeleidt u naar uw vergaderruimte.

Instructie parkeergelegenheid

U kunt gratis parkeren in de buurt of u kunt, na aanmelding vooraf, parkeren op het parkeerterrein achter het gebouw.

Hertog Jan Zaal
Dit is de ruimte waar het tientallen jaren geleden gebeurden. In de oude bierbrouwerij 'De Drie Hoefijzers' was dit de prachtige karakteristieke boardroom. Deze ruimte is naar oude glorie hersteld en is uitermate geschikt voor grote meetings tot ruim 24 personen. In theateropstelling is deze authentieke ruimte zelfs geschikt tot 30 personen.

Boardroom: 24 personen

Oranjeboom zaal

De Oranjeboom zaal, ooit het #1 bier dat in deze oude brouwerij werd gebrouwen. Deze vergaderzaal is ruim opgezet en uitermate geschikt voor de gemiddelde meeting to 10 personen. De ruimte is voorzien van een flatscreen en natuurlijk staat ons team tot je beschikking om meeting in goede banen te leiden. Zij zorgen voor koffie, thee en fris en natuurlijk overige catering mogelijkheden.

Boardroom: 10 personen

Skol
Een vergaderzaal voor 2 tot 4 personen waar de ronde tafel het middelpunt vormt.

Rond: 4 personen

De Drie Hoefijzers
Een vergaderzaal voor 2 tot 5 personen waar de ronde tafel het middelpunt vormt.
Rond: 4 personen

Bezoek de website