Toon menu
Foto 1 bij Nyenrode Business Universiteit
Foto 2 bij Nyenrode Business Universiteit
Foto 3 bij Nyenrode Business Universiteit
Foto 4 bij Nyenrode Business Universiteit
Foto 5 bij Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit
Vergaderlocatie in Breukelen - Utrecht

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3620AC Breukelen

Telefoon
034 659 0988
Personen
2 - 400
Zalen
45
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het landgoed Nijenrode wordt gedomineerd door het dertiende-eeuwse kasteel. Gesitueerd in een parkachtig landschap is het door een gracht omgeven kasteel een echte blikvanger. Het wordt omzoomd door de rivier De Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Het hertenkamp, het labyrinth, de rozentuin, wandel- en joggingpaden door de bossen, een laan met eeuwenoude kastanjebomen – het is slechts een greep uit de karakteristieken die het landgoed Nijenrode zo uniek maken.

Naast het historische kasteel met koetshuis vindt u op het 50-hectare grote landgoed onze moderne, multifunctionele onderwijsgebouwen met een grote variatie aan collegezalen. Deze comfortabele collegezalen zijn standaard uitgerust met moderne presentatie- en communicatiefaciliteiten. Tevens beschikt Landgoed Nijenrode over hotelaccommodaties, een restaurant en evenementencatering.

Het landgoed Nijenrode is de perfecte locatie voor al uw evenementen. De campus ademt de rust uit die nodig is om u volledig en ongestoord te kunnen concentreren op uw bijeenkomst. Historische pracht en uitstraling worden gecombineerd met moderne faciliteiten en een comfortabele accommodatie.

Bezoek de website