Toon menu
Foto 1 bij Het Beroemde Huis
Foto 2 bij Het Beroemde Huis
Foto 3 bij Het Beroemde Huis
Foto 4 bij Het Beroemde Huis
Foto 5 bij Het Beroemde Huis

Het Beroemde Huis
Vergaderlocatie in Broek in Waterland - Noord-Holland

Het Beroemde Huis
De Erven 10-14
1151AS Broek in Waterland

Telefoon
06 2468 7555
Personen
5 - 20
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Wilt u wel eens een keer vergaderen onder het toeziend oog van engelen, boek dan een dag op deze bijzondere locatie. Het Beroemde Huis, gelegen in het historische dorp Broek in Waterland, bevat bijzondere 17e eeuwse schilderingen die pas in 1987 te voorschijn zijn gekomen. Al die tussenliggende jaren hebben deze schilderingen verborgen gelegen achter vele lagen verf. Dit huis is dan ook verkozen tot een van de 100 mooiste interieurs van Nederland.

Het Beroemde Huis beschikt over twee vergaderruimtes voor elk maximaal 12 personen. Tevens heeft deze locatie meerdere informele zitruimtes waardoor het ideaal is voor brainstormsessies van grotere groepen die zich kunnen opsplitsen in sub-groepen. Naast vergaderen bieden we ook rondleidingen in het huis aan alsmede door het dorp Broek in Waterland. Maar ook een wijn workshop, private diner alsmede een "walking dinner" bestaan tot de mogelijkheden.

Ontneem je deze kans niet om eens even terug te gaan in de tijd. Je te laten inspireren door een huis wat middels schilderingen op de muren iets wil vertellen en meegeven. Een omgeving waar gastvrijheid centraal staat. Kortom: een beleving en verrijking voor je bedrijf.

Bezoek de website