Toon menu
Foto 1 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 2 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 3 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 4 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 5 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 6 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 7 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 8 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 9 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 10 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 11 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 12 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Foto 13 bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Congrescentrum in Bunnik - Utrecht

Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Kosterijland 8
3981AJ Bunnik

Telefoon
085 - 058 0100
Hamers
* * * * *
Personen
2 - 1200
Zalen
30
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Postillion Hotel Utrecht Bunnik is de ideale uitvalbasis voor jouw event, workshops of bijeenkomst. Professionele service, hoogwaardige faciliteiten en de ligging in het midden van het land maken Postillion Hotel Utrecht Bunnik de ideale congres- en evenementenlocatie.

Met 29 vergaderzalen van diverse afmetingen biedt deze locatie voor ieder wat wils. Zo zijn er boardrooms voor kleine vergaderingen en grote ruimten voor conferenties en evenementen tot 1200 personen. Niet voor niets is Postillion Hotel Utrecht Bunnik beloond met vijf vergaderhamers en heeft het Green Key niveau Goud behaald voor duurzaam ondernemen.

• Plenaire zaal van 1000m² met een capaciteit van 1200 personen

• 29 unieke- te koppelen – zalen aangrenzend aan een foyer

• Binnentuin aanwezig die naar wens kan worden ingericht

• Hoogwaardige faciliteiten in elke zaal

• Snelle WiFi

• Brainfood om de productiviteit van jouw gasten te verhogen

• Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage

• Rolstoeltoegankelijk

• Gelegen aan de A12 en tevens gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer

• 650 (gratis) parkeerplaatsen

• Winnaar van de Nationale Meeting Award XXL 2018

De mogelijkheden bij Postillion Convention Centre Bunnik zijn eindeloos en graag worden deze mogelijkheden aangepast op jouw wensen en doelen. Postillion Convention Centre Bunnik denkt met jou mee.

Bereikbaarheid

Ideaal in het land gelegen, aan de rand van Utrecht en direct aan de snelweg A12. Hier vind je Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Goed bereikbaar per auto, maar ook met het openbaar vervoer: Station Bunnik is slechts op 10 minuten loopafstand. De locatie beschikt tevens over een eigen parkeerterrein dat plaats biedt aan minimaal 400 gasten. De gasten kunnen hier gratis gebruik van maken.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Convention Centre Bunnik? Ons ervaren team staat jou graag persoonlijk te woord. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Auto

Vanuit Utrecht / Amsterdam via de A12 richting Arnhem: Neem afrit 19 Bunnik. Sla aan het einde van de afrit linksaf en ga de volgende 2 verkeerslichten rechtdoor richting Kosterijland. Ga vervolgens bij de 3de stoplichten rechtdoor en neem na 50 meter direct de afslag het parkeerterrein van het hotel op.

Vanuit Arnhem via de A12 richting Utrecht: Neem afrit 19 Bunnik. Ga aan het einde van de afrit linksaf. Ga vervolgens bij de volgende stoplichten rechtdoor en neem na 50 meter direct de afslag het parkeerterrein van het hotel op.

OV

Neem vanaf NS Station Utrecht de stoptrein richting Rhenen. Stap uit in Bunnik, het tweede station na Utrecht. Het hotel ligt op ca. 10 minuten lopen vanaf het station. Volg het voetpad “Anton van Dampad”. Aan het einde van dit voetpad ziet je het hotel aan de rechterhand liggen.

Tevens is het hotel vanaf Utrecht Centraal via buslijn 41 en 43 te bereiken. Beide bussen stoppen voor het hotel bij halte Kosterijland.

Bezoek de website