Toon menu
Foto 1 bij Stayokay Utrecht Bunnik
Foto 2 bij Stayokay Utrecht Bunnik
Foto 3 bij Stayokay Utrecht Bunnik
Foto 4 bij Stayokay Utrecht Bunnik

Stayokay Utrecht Bunnik
Vergaderlocatie in Bunnik - Utrecht

Stayokay Utrecht Bunnik
Rhijnauwenselaan 14b
3981HH Bunnik

Telefoon
030 656 1277
Personen
2 - 60
Zalen
5
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Over Stayokay Utrecht - Bunnik
Uniek gelegen aan de Kromme Rijn, in de bossen en op 5 km van Utrecht, vind je Stayokay Utrecht-Bunnik. Hierdoor is het hostel de ideale uitvalsbasis voor een veelzijdig verblijf. Het hostel is gevestigd in totaal drie gebouwen. Het grootste gebouw is landhuis de Ridderhofstad, met drie verschillende restaurantzalen. Kom samen tot de beste ideeën in het landhuis of Koetshuis of combineer de vergadering met een buitenactiviteit in het bos. Na afloop een drankje drinken doe je op ons fijne terras. Dus kom langs en feel the vibe. We maken graag een programma voor je op maat.

Mogelijkheden:

·         Live muziek

·         Overnachten

·         Multimedia aanwezig

·         Wifi aanwezig

Ligging
Tussen Utrecht en Bunnik ligt, in een bocht van de Kromme Rijn, het landhuis Ridderhofstad Rhijnauwen. Dit landhuis is omgeven door de  prachtige landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd. Utrecht ligt slechts op 5 kilometer afstand en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Gratis parkeergelegenheid voor auto's en bussen.
Kijk voor meer informatie over zalen, oppervlakte en het aantal personen op onze website. Kijk voor meer informatie over zalen. oppervlakte en het aantal personen op onze website.

 

Bezoek de website