Toon menu
Foto 1 bij Spant!
Foto 2 bij Spant!
Foto 3 bij Spant!
Foto 4 bij Spant!
Foto 5 bij Spant!
Foto 6 bij Spant!
Foto 7 bij Spant!
Foto 8 bij Spant!
Foto 9 bij Spant!
Foto 10 bij Spant!
Foto 11 bij Spant!
Foto 12 bij Spant!
Foto 13 bij Spant!

Spant!
Congrescentrum in Bussum - Noord-Holland

Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402SB Bussum

Telefoon
035 693 3254
Personen
10 - 1100
Zalen
14
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Spant! Congrescentrum - Zaalverhuur centraal in ’t Gooi met een unieke theatersfeer 

Spant beschikt over mooie ruimtes voor het organiseren van jouw event. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Daarnaast bieden we volledige ondersteuning op elk gebied en zorgen we dat jouw event aan niets ontbreekt. Welk evenement wil jij organiseren?

Vergaderlocatie in Bussum
Wil je een vergadering organiseren samen met klanten, zakelijke relaties of je collega’s voor minimaal 80 personen? Spant is de perfecte vergaderlocatie. Wij werken op maat, met de gewenste professionele ondersteuning en denken graag mee over de mogelijkheden. Als je op zoek bent naar vergaderruimte voor grotere vergaderingen, dan ben je bij Spant aan het juiste adres. Je kunt hier terecht kan voor vergaderingen vanaf 80 personen, tot 780 personen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een Algemene Ledenvergadering.

Bijzondere congreslocatie in Bussum
Je gaat een congres organiseren. Voor een klein of een groot gezelschap, in een intieme zaal of grote congreszaal, of zelfs in meerdere congreszalen. Besloten of openbaar. Hoe het congres ook wordt vorm gegeven: in de congreslocatie van Spant is alles mogelijk. Onze eigen specialisten op het gebied van techniek, decor, organisatie, aankleding en food & beverage denken graag met je mee over de perfecte invulling van het professionele congres.

Bezoek de website