Toon menu

Vergaderlocaties met cultureel karakter in De Glind

U bent op zoek naar een vergaderlocatie met cultureel karakter in De Glind. We hebben in De Glind en omgeving de volgende 7 vergaderlocaties voor u gevonden:

  • Kasteel Kerckebosch Kasteel Kerckebosch biedt verschillende mogelijkheden voor meetings, presentaties of andere bijeenkomsten. Onze zalen hebben een capaciteit van 8 tot 200 personen. Ons kleinschalige en intieme kasteel is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug te Zeist. Een kasteel vol sfeer, persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen.
    8 - 200 Zeist (17 km)
    Lees meer Foto bij Kasteel Kerckebosch
  • Kasteel Groeneveld Rond 1710 werd Kasteel Groeneveld door de rijke koopman Marcus Mamuchet gebouwd. In het heden kunt u in stijl genieten van Kasteel Groeneveld, waar natuur en cultuur samenkomen. U bent er welkom voor uw zakelijke bijeenkomsten, van borrel tot workshop of conferentie. Of voor privé-ontmoetingen, van receptie tot intiem diner.
    5 - 130 Baarn (20 km)
    Lees meer Foto bij Kasteel Groeneveld
  • Mariënhof Amersfoort De Mariënhof is ruim 500 jaar oud en kent een rijke historie. Wandelend door het monumentale pand proeft u nog de sfeer van vervlogen tijden. Bij ons gaan zakelijk en modern perfect samen met klassieke stijl en monumentale charme. Van zalen voor 2 tot 200 personen, onze karakteristieke ruimtes inspireren direct!
    2 - 200 Amersfoort (9 km)
    Lees meer Foto bij Mariënhof Amersfoort
  • Dutch Biz Op ons landgoed in Amersfoort, omgeven door een uitgestrekt grasveld en bos vindt u rust, ruimte en inspiratie. Vergadering, training, coaching of workshop: onze multifunctionele vergaderruimten zijn geschikt voor alle soorten bijeenkomsten of evenementen, voor groepen van 5 tot 100 personen en in elke gewenste (vergader)opstelling.
    5 - 100 Amersfoort (11 km)
    Lees meer Foto bij Dutch Biz
  • Villa de Merel Villa de Merel heeft voor u een complete vergaderlocatie in huiskamersfeer. Dit alles in een grote, karakteristieke en monumentale villa centraal gelegen in Nederland, zeer goed bereikbaar. Bij de Villa is een fraaie geometrisch aangelegde tuin. We bieden u een volledig functionele vergaderomgeving in huiskamersfeer. Inbegrepen zijn audiovisuele hulpmiddelen en internetaansluiting.
    2 - 14 Zeist (16 km)
    Lees meer Foto bij Villa de Merel
  • Landgoed Wickenburgh Voor efficiënt en ontspannen vergaderen heb je rust nodig, zodat alle deelnemers zich goed kunnen concentreren. En rust, daar hebben we genoeg van op Landgoed Wickenburgh in Utrecht. Voor contact met de buitenwereld beschikt het landgoed bovendien over gratis Wifi.
    2 - 50 Houten (23 km)
    Lees meer Foto bij Landgoed Wickenburgh
  • Fort Voordorp Op een steenworp afstand van Utrecht ligt het schitterend gerestaureerde Fort Voordorp. Als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie biedt het fort, met haar combinatie van historische en moderne elementen, een unieke evenementenlocatie. De bijzondere ruimtes van het fort hebben ieder hun eigen sfeer.
    80 - 2500 Groenekan (24 km)
    Lees meer Foto bij Fort Voordorp

Alle vergaderlocaties in Gelderland

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie