Toon menu
Foto 1 bij Grand Hotel Opduin - Texel
Foto 2 bij Grand Hotel Opduin - Texel
Foto 3 bij Grand Hotel Opduin - Texel
Foto 4 bij Grand Hotel Opduin - Texel
Foto 5 bij Grand Hotel Opduin - Texel
Foto 6 bij Grand Hotel Opduin - Texel
Foto 7 bij Grand Hotel Opduin - Texel

Grand Hotel Opduin - Texel
Vergaderlocatie in De Koog - Noord-Holland

Grand Hotel Opduin - Texel
Ruijslaan 22
1796AD De Koog - Texel

Telefoon
0222 317 445
Sterren
* * * *
Personen
2 - 150
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Grand Hotel Opduin hét 4 sterren hotel van Texel en nog veel meer……..

Op Texel bijeenkomen is nét even anders dan op het vasteland. Compleet opgefrist en uitgerust door de zilte zeewind en het ritme van de Noordzee, temidden van de blonde duintoppen, is het goed toeven tijdens zakelijke bijeenkomsten bij Grand Hotel Opduin. De zes vergaderzalen zijn geschikt voor bijeenkomsten tot circa 150 personen. Dankzij een systeem van aan elkaar grenzende zalen is de gewenste zaalgrootte eenvoudig en snel om te bouwen. Alle zalen bieden daglicht en zijn voorzien van moderne ICT faciliteiten, airconditioning en telefoonaansluiting. De aanwezige gastvrijheid en de persoonlijke benadering zijn kenmerkend voor het hotel.

Grand Hotel Opduin biedt u alle ruimte om te vergaderen op het hoogste niveau. Voorzien van vele zakelijke faciliteiten zoals: gratis wireless internet en moderne audio & visuele hulpmiddelen, om uw bijeenkomst efficiënt te laten verlopen biedt het hotel alles wat de zakelijke gast zich kan wensen. Daarnaast beschikt het hotel over een modern overdekt zwembad, Turks stoombad, sauna, solarium, fitness, tennisbaan, Beauty & Wellness center, 3 verschillende restaurants, bar met open haard, speelkamer, ruim parkeerterrein en zonneterrassen.

Persoonlijke zorg en service van onze medewerkers laten het u aan niets ontbreken. Conferenties, presentaties en seminars worden vooraf besproken en tailormade geregeld. Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u bij Grand Hotel Opduin aantrekkelijke vergaderarrangementen boeken. Grand Hotel Opduin is gemakkelijk te bereiken. U zult verbaasd zijn over de korte reistijd. Vanuit Den Helder vertrekt elk uur (op het halve uur) de TESO veerboot, die u binnen twintig minuten naar Texel brengt. Reserveren is niet nodig. Parkeren is kosteloos mogelijk op de ruime parkeerplaats van het hotel.

U kunt bij ons voldoende auto's gratis parkeren.

Bezoek de website