Toon menu
Foto 1 bij Landgoedhotel De Wilmersberg
Foto 2 bij Landgoedhotel De Wilmersberg
Foto 3 bij Landgoedhotel De Wilmersberg
Foto 4 bij Landgoedhotel De Wilmersberg
Foto 5 bij Landgoedhotel De Wilmersberg
Foto 6 bij Landgoedhotel De Wilmersberg
Foto 7 bij Landgoedhotel De Wilmersberg
Foto 8 bij Landgoedhotel De Wilmersberg
Foto 9 bij Landgoedhotel De Wilmersberg

Landgoedhotel De Wilmersberg
Vergaderlocatie in De Lutte - Overijssel

Landgoedhotel De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7
7587NL De Lutte

Telefoon
0541 585 557
Personen
4 - 300
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Landgoedhotel De Wilmersberg is bekend als 'Hét landgoed van Twente'. Op 14 hectares natuurschoon, ligt deze voormalige residentie van de Twentse textielfamilie Blijdenstein. Wanneer u kiest voor De Wilmersberg, dan kiest u voor een succesvolle én een duurzame bijeenkomst. Rustig gelegen in het groen op 14 hectare landgoed en toch snel bereikbaar via de A1, is Landgoedhotel De Wilmersberg een unieke locatie voor iedere bijeenkomst tot 300 personen.  

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van de modernste apparatuur en techniek die nodig is om uw vergadering tot een succes te maken. Met voldoende parkeergelegenheid is het mogelijk om bij ons gratis te parkeren. Niet geheel onbelangrijk is onze gratis wifi en uitermate belangrijk is het vele daglicht in al onze zalen.

De zalen hebben een prachtig uitzicht over ons landgoed met aangrenzend een eigen terras. Gedurende uw hele verblijf is er een gastheer/vrouw bereikbaar voor u. Zoekt u een unieke vergaderlocatie? U bent bij ons aan het juiste adres!

Bezoek de website