Toon menu
Foto 1 bij De Havixhorst
Foto 2 bij De Havixhorst
Foto 3 bij De Havixhorst
Foto 4 bij De Havixhorst
Foto 5 bij De Havixhorst
Foto 6 bij De Havixhorst
Foto 7 bij De Havixhorst

De Havixhorst
Vergaderlocatie in De Schiphorst - Drenthe

De Havixhorst
Schiphorsterweg 34-36
7966AC De Schiphorst

Telefoon
052 244 1487
Personen
10 - 500
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De grootste voorwaarde voor een succesvolle vergadering, training of een congres zijn de deelnemers. Daarom moet u veel aandacht schenken aan de verzorging van de deelnemers. Concentratie en hoge prestaties zijn alleen mogelijk in een zeer rustige omgeving, waar ook mogelijkheden voor gezonde ontspanning zijn. Vanzelfsprekend beschikken wij over alle door u gewenste apparatuur.

De Havixhorst is het perfecte decor voor presentaties, vergaderingen, seminars, recepties en feesten. Samen weg van de drukte van alle dag. Even weg van de wereld, alle aandacht voor u, uw feest, uw organisatie, uw product. Gezelschappen van zeer klein tot wel zo'n 500 personen kunnen op De Havixhorst terecht. Het Koetshuis is een van de zes stijlvolle ruimtes die De Havixhorst beschikbaar heeft voor grote en kleine gezelschappen. Een sfeervolle ambiance met alle mogelijke moderne faciliteiten.

Er zijn van die momenten dat er zaken rustig op een rijtje gezet moeten worden. Dat er tijd en ruimte moet zijn voor nieuwe idee├źn, voor wikken en wegen. Daar is rust voor nodig: de verademende rust van De Havixhorst. De Havixhorst beschikt over verschillende zalen voor uw vergadering, training, seminair of presentatie. Voorwaarde voor een succesvolle vergadering, cursus of seminar is dat u zelf alle tijd heeft voor de deelnemers.

Bezoek de website